Voldtægter i Sverige

Af Kasper Støvring 251

 

 

Tre kvinder er i de seneste uger blevet gruppevoldtaget i Malmø. I weekenden blev en 17-årig kvinde voldtaget på så grusom vis, at en politibetjent med 35 års erfaring udtaler, at han aldrig har set noget lignende. Endnu kendes gerningsmændenes baggrund ikke, og gerningsmændene kan jo i princippet have forskellige baggrunde. Så lad os holde os til det generelle. Hvad siger statistikken? Vi ved fra domsudskrifter, at over 95 procent af gerningsmændene bag overfaldsvoldtægter har udlændingebaggrund. Men myndighederne skjuler disse tal, og de vil sjældent give signalement på gerningsmændene. Det kunne jo stigmatisere gerningsmændene og fremkalde racisme, må vi forstå.

 

Man skal altså kunne aflæse koderne. Det svarer lidt til, når man herhjemme læser, at det er ”unge”, der begår overfald og kaster sten på biler fra broer. Man vil ikke rykke ud med et signalement. På den måde er nyheder i Danmark nogle gange også kodede og underkastet en form for selvcensur. Man kalder det etnisk filtrering, når den etniske baggrund ikke oplyses. Man kender det i stor stil fra Sverige, men også fra historien. Når man ser gamle Hollywood-film ved man, at der er koder, der skal tolkes, for at man kan forstå budskabet. Censuren nøder instruktørerne til at indlægge skjulte tegn på forbudte temaer i deres film. Hører man, at en kvinde er fra New Orleans, ved man f.eks., at hun er prostitueret. Bemærker en mand en anden mands parfume, er der tale om homoseksualitet. Og ryger en mand og kvinde sammen, ved man, at de lige har haft sex.

 

Og sex er, hvad det handler om. Man er i Sverige for længst gået fra voldtægter til gruppevoldtægter og nu også til torturvoldtægt. Situationen er så alvorlig, at myndighederne har anbefalet, at kvinder ikke færdes på gaderne alene efter mørkets frembrud. Samtidig kører en Metoo-kampagne for fuld udblæsning i landet, og den svenske regering vil fremsætte et lovforslag, der forbyder sex med en person, som ikke udtrykkeligt har sagt ja eller aktivt udtrykker ønsker om at deltage. Det vil naturligvis ikke forhindre voldtægt, men den politisk korrekthed, der gør seksualitet til en kontrakt, vil bidrage til at ødelægge relationerne mellem kønnene: Den spontane flirt, den dristige forførelse, den ”forbudte” fascination, den gådefulde tiltrækning og de sære lyster kriminaliseres.

 

Logikken er den velkendte: Fordi man i tide ikke har villet gøre det ene fornødne, står man med et samfundsproblem, der er så stort, at man ser sig nødsaget til at gribe til radikale midler, der skal håndtere problemet på en måde, der for det første ikke vil virke, og for det andet vil fremkalde utilsigtede negative konsekvenser på andre områder, så det, der faktisk virker, vil blive ødelagt.

 

Sverige er officielt en humanitær stormagt med en multikulturel identitet. Masseindvandringen fra Afrika og Mellemøsten har været og er stadig enorm. Ifølge PEW vil muslimer i Sverige i 2050 ud fra en forsigtig vurdering udgøre cirka 20 procent af befolkningen. Altså mere end det dobbelte af, hvad der i dag befinder sig i Frankrig; et land, der er i permanent undtagelsestilstand på grund af den islamiske trussel. Man burde, også i Sverige, have standset indvandringen, men har gjort det modsatte. Det har skabt alarmerende høje kriminalitetstal i det, man polemisk kan døbe voldtægtsstormagten. Og det har skabt en stat, der er gået amok i sære ideer.

 

251 kommentarer RSS

 1. Af jan ulrik friis

  -

  M.S Carstens, tak de venlige ord, ja i mit indlæg af 20 december kastede jeg mig ud i at tænke selv, jeg brugte mange og vægtige ord, men jeg kunne i virkeligheden istedet vælge den kortfattede version at istedet henvise til Bob Dylans lyrik, altså behøver du ikke at genlæse mit indlæg af 20 december, fordi Bob Dylan siger det kort, i få men helt præsise ord, der siger alt:

  ” It’s not dark yet but it’s gettin’ there. ”

  Naivt at tro at folk fra et islamisk mandesamfund en islamistisk hævn og æreskultur bliver integrerede, selvfølgelig gør de aldrig det, de er fuldstændig ligeglade med Sverige med Danmark med det nordiske folk, vi er endnu kun her på tålt ophold indtil islamisterne blevet mange nok så skal vi dø, og nu er islamisterne så ved at ødelægge vores nordiske lande til ukendelighed!

  Nu ville det være dejligt om vores folkevalgte kom op i gear, problemet er lokaliseret, problemet er islam og alt der relaterer til islam, folket har fortjent en klar udmelding, en klar besked, helt konkret konstruktiv handling der fjerne islam denne onde sataniske ideologie fra vores midte, nok er nok, viljen og 1? prioritet er at redde Danmark, at redde Sverige- Norge, at redde det nordiske folk fra denne massive udslettelse!

  Lad mig påminde om at der ikke længere er brug for mere politi, der er brug for færre muslimer i vores nordiske lande, derfor er løsningen at reducerer muslimer, og alt der relaterer til islam, det kan ikke gå hurtigt nok at reducerer islamisterne til nul!

  Sammen med muslimerne deres vold – indavl – islam forsvinder alle vores problemer sammen med dem!

  De er ikke velkomne, de var aldrig velkomne!

  Carstens, det er naturligvist naivt om nogensinde nogensomhelst tillid til vores folkevalgte, de der i vanvid startede og endnu ufortrødent fortsætter denne massive import af vold og voldelige islamister på bekostning af eget folk, så vi er tilbage på rude 1′ massevoldtægten af de nordiske kvinder fortsætter ufortrødent 24/7 !!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ” It’s not dark yet but it’s gettin’ there. “

Kommentarer er lukket.