Voldtægter i Sverige

Af Kasper Støvring 251

 

 

Tre kvinder er i de seneste uger blevet gruppevoldtaget i Malmø. I weekenden blev en 17-årig kvinde voldtaget på så grusom vis, at en politibetjent med 35 års erfaring udtaler, at han aldrig har set noget lignende. Endnu kendes gerningsmændenes baggrund ikke, og gerningsmændene kan jo i princippet have forskellige baggrunde. Så lad os holde os til det generelle. Hvad siger statistikken? Vi ved fra domsudskrifter, at over 95 procent af gerningsmændene bag overfaldsvoldtægter har udlændingebaggrund. Men myndighederne skjuler disse tal, og de vil sjældent give signalement på gerningsmændene. Det kunne jo stigmatisere gerningsmændene og fremkalde racisme, må vi forstå.

 

Man skal altså kunne aflæse koderne. Det svarer lidt til, når man herhjemme læser, at det er ”unge”, der begår overfald og kaster sten på biler fra broer. Man vil ikke rykke ud med et signalement. På den måde er nyheder i Danmark nogle gange også kodede og underkastet en form for selvcensur. Man kalder det etnisk filtrering, når den etniske baggrund ikke oplyses. Man kender det i stor stil fra Sverige, men også fra historien. Når man ser gamle Hollywood-film ved man, at der er koder, der skal tolkes, for at man kan forstå budskabet. Censuren nøder instruktørerne til at indlægge skjulte tegn på forbudte temaer i deres film. Hører man, at en kvinde er fra New Orleans, ved man f.eks., at hun er prostitueret. Bemærker en mand en anden mands parfume, er der tale om homoseksualitet. Og ryger en mand og kvinde sammen, ved man, at de lige har haft sex.

 

Og sex er, hvad det handler om. Man er i Sverige for længst gået fra voldtægter til gruppevoldtægter og nu også til torturvoldtægt. Situationen er så alvorlig, at myndighederne har anbefalet, at kvinder ikke færdes på gaderne alene efter mørkets frembrud. Samtidig kører en Metoo-kampagne for fuld udblæsning i landet, og den svenske regering vil fremsætte et lovforslag, der forbyder sex med en person, som ikke udtrykkeligt har sagt ja eller aktivt udtrykker ønsker om at deltage. Det vil naturligvis ikke forhindre voldtægt, men den politisk korrekthed, der gør seksualitet til en kontrakt, vil bidrage til at ødelægge relationerne mellem kønnene: Den spontane flirt, den dristige forførelse, den ”forbudte” fascination, den gådefulde tiltrækning og de sære lyster kriminaliseres.

 

Logikken er den velkendte: Fordi man i tide ikke har villet gøre det ene fornødne, står man med et samfundsproblem, der er så stort, at man ser sig nødsaget til at gribe til radikale midler, der skal håndtere problemet på en måde, der for det første ikke vil virke, og for det andet vil fremkalde utilsigtede negative konsekvenser på andre områder, så det, der faktisk virker, vil blive ødelagt.

 

Sverige er officielt en humanitær stormagt med en multikulturel identitet. Masseindvandringen fra Afrika og Mellemøsten har været og er stadig enorm. Ifølge PEW vil muslimer i Sverige i 2050 ud fra en forsigtig vurdering udgøre cirka 20 procent af befolkningen. Altså mere end det dobbelte af, hvad der i dag befinder sig i Frankrig; et land, der er i permanent undtagelsestilstand på grund af den islamiske trussel. Man burde, også i Sverige, have standset indvandringen, men har gjort det modsatte. Det har skabt alarmerende høje kriminalitetstal i det, man polemisk kan døbe voldtægtsstormagten. Og det har skabt en stat, der er gået amok i sære ideer.

 

251 kommentarer RSS

 1. Af Gert Hansen

  -

  ‘Sverige er officielt en humanitær stormagt….’

  Det postulat er selverklæret svensk.

  Det ser ud til at svenskerne må åbne andre ting end deres hjerter. Men det kan vel ikke undre.

 2. Af Niels Larsen

  -

  Vi har lært, at hvis ikke der i danske aviser udtrykkeligt står, at gerningsmand/mænd er etnisk danske, så er det udlændinge. Læs ‘udlænding’ som ‘muslim’ og/eller ‘afrikaner’.

  Man kan lyve for nogle i befolkningen noget af tiden, men man kan ikke lyve for hele befolkningen hele tiden.

  Vi har – ligesom i tiden 9-4-1940 til 4-5-1945 lært at læse mellem linierne!

 3. Af Jan Petersen

  -

  WOW – Kasper Støvring på banen . . . det er som regel lig med et kommentarspor, der faktisk er værd at læse – og kommentere . . . . renset for de værste fakes 🙂

 4. Af Svend Jensen

  -

  “Jeg vil overhovedet ikke sætte nogen grænse overhovedet (for hvor mange flygtninge og indvandrere, vi kan tage imod, red.)… ikke bare integration men samgifteri – blanding af racer – er racens overlevelse….Er der noget smukkere end mulatter? Der kommer fantastisk flotte fyre buldrende fra Tyrkiet og Pakistan og alle mulige andre steder fra, og sikke nogle herlige børn, der kunne komme ud af det…” (Aktuelt, 14. december 1991)
  Ovenstående er Klaus Rifbjerg citater fra hjemmesiden Uriasposten.
  Måske dette har inspireret de svenske Darwinistiske overklassekvinder?

 5. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Efter min mening, så bør de indlæg/artikler som journalister publicerer i i aviser og dagblade, være korekte! D.v.s. at man kalder en spade for en spade! Og, at man ikke pålægger sig, at opdrage befolkningen, med politisk korrekthed!

  Hvis en muslimsk 1. 2. 3. generations indvandrer begår en kriminel handling der giver indhold til en artikel i aviserne, så bør man selvfølgelig, som journalist skrive om hvilken person det drejer sig om!
  Ligeledes hvis det er en Dansk etnisk rocker så bør man nævne dette!

  Ved, at gå rundt om den varme grød,ved at skrive, at vedkommende kriminelle, var en ung mand i ca. 20 års alderen gavner ikke noget, da befolkningen øjeblikkelig ved, at det da drejer sig om en muslimsk indvandrer!

  Vi bør også erkende, at våldtægters accelererende stigning, i Europa/Danmark, er en kriminel handling der er resultatet af den uhæmmede muslimske indvandring, så den eneste logiske handling er, at kopiere de Øst europæiske lande der nægter muslimsk indvandring!
  Mvh.

 6. Af jEns hAnsen

  -

  “en politibetjent med 35 års erfaring udtaler, at han aldrig har set noget lignende. Endnu kendes gerningsmændenes baggrund ikke, men vi ved fra domsudskrifter, at over 95 procent af gerningsmændene bag overfaldsvoldtægter har udlændingebaggrund.”
  Skriver Kasper Støvring.

  Bloggerne henviser ofe til politibetjente som aldrig har set noget lignende.
  Og Sverige er en humanitær stormagt.
  I modsætning til Danmark. Som jo ikke har en selvstændig udenrigspolitik. Danmarks udenrigspolitik dikteres i USA.
  Nytiltrådte udenrigsministre beordres til Washington. Hvor de bliver grundigt informeret om dansk udenrigspolitik.
  En udenrigspolitik som absolut ikke er humanitær.
  Sverige modtager i hundrede tusindevis af de traumatiserede flygtninge som Danmark er med til at skabe. I ødelæggelses krigene imod de muslimske lande.
  Disse flygtninge kan jo desværre forløbe sig.
  Men Sverige har styr på tingene.
  Man forstår, at Kasper Støring ikke ved, hvem der har begået de nævnte voldtægter.
  Men hvad betyder det?
  Er det ikke muslimer, så er det sikkert muslimer en anden gang.

 7. Af Flemming Lau

  -

  Kan man stigmatisere en kriminel muslim…?

  3 løgne i en sætning:
  2 lovlydige indvandrere på egen knallert, søger arbejde…!

  Tænk at det er kommet så langt ud, at Malmøs politiledelse nu advarer kvinder mod at gå ud alene! 20 km fra København er Svensk politi i afmagt, og har kapituleret. Hvis en kvinde nu vover sig ud, uden at at være iklædt en sæk over hovedet, er hun lovligt bytte for massevoldtægt forbrydere, for muslimske kvinder bliver jo ikke massevoldtaget i bybilledet. vel…?

  Svensk politis motto er nu “Red jer selv piger!” Nu er der så åbnet op for selvtægt!

 8. Af Kasper Støvring

  -

  Nu trækker politiet sin opfordring tilbage https://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE10124689/svensk-politi-traekker-raad-til-kvinder-tilbage-en-meget-uheldig-og-uklar-udtalelse/

  Vorherrebevares.

 9. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Det er først og fremmest de svenske socialdemokraters næsten imponerende evne til dobbelttænkning, der virker slående.

  De svenske socialdemokraters socialt uansvarlige migrationspolitik smadrer forholdene for de fattigste svenskere, og vil i længden gøre umuligt at finansiere det svenske velfærdssamfund, hvilket vil ramme underklassen – og de svageste migranter hårdest.

  Middel- og overklassen i Sverige beskylder underklassen for racisme, når de fattige svenskere klager over, at massemigrationen trykker lønningerne, forværerer arbejdsforholdene, og forvandler sociale boligkvarterer til kriminelle ghettoer, hvor de bandekriminelle hersker og selv mord forbliver uopklarede.

  Oven i det kommer den stærkt voksende antisemitisme i Sverige, som de svenske “antiracister” enten ignorerer, eller ligefrem forsvarer – og som, der også burde skrives et blogindlæg om.

  Og så er jeg slet ikke kommet ind på de mange ultra-højreradikale, islamistiske terrorister i Sverige, som den svenske venstrefløj er sympatisk indstillede overfor:

  Brune racister og højreradikale islamister er der åbenbart ikke noget galt med, ifølge den svenske venstrefløj.

 10. Af Kim Olsen

  -

  Gruppevoldtægter handler ikke om sex.
  Gruppevoldtægter handler om magt og demonstration af foragt for det samfund, som i misforstået godhed har lukket disse aber ind.

  “Disse flygtninge kan jo desværre forløbe sig” Tjah, sådan kan man jo bagatellisere voldsforbrydelser begået af sine foretrukne etniske grupper…..

 11. Af jEns haNsen

  -

  AF KASPER STØVRING – 18. DECEMBER 2017 12:26
  “Nu trækker politiet sin opfordring tilbage”

  Meget fornuftigt.
  Det er ikke politiets arbejde at skabe unødvendig frygt.
  Den slags har vi demagoger, populister og hadprædikanter til. De skal vel ikke gøres arbejdsløse.
  Det er vel ikke så nemt for disse personer at finde jobs.

 12. Af Flemming Lau

  -

  Kasper Støvring.
  Du er godt nok hurtig med nyt. Jeg kunne heller ikke forstå at svenske politikere som repræsentanter for den humanistiske supermagt, ville acceptere, sådanne udmeldinger! Det skulle jo nødig hedde sig!

  Men katten er altså ude af sækken nu, og det kan ingen svensk politikker gøre noget ved. Svenskerne ved nu at deres humanistiske politikkere har solgt befolkningen for at bevare renomme’t

  “Et ægte og grundfæstet demokrati, kendes på at det har viljen og evnen til at forsvare sig selv imod totalitære kræfter.” Det er åbenlyst at Sverige her har spillet fallit. Deres politikkere hverken kan eller vil genkende den totalitære fascisme. Men er det meget bedre i Danmark…?
  Når antallet af muslimer i et land når 7 % vil vi jf intellektuelle kultur muslimer se en mere demonstrativ og aggresive side fra rettroendes side. Det kan ingen være tjent med, slet ikke de kultur muslimer, der netop er flygtet fra lande hvor Sharialoven råder.

 13. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt apropos – “Den svenske voldtægtsstormagt” – lidt almen “underholdning” fra hinsidan, iflg en artikel på DR.dk:

  “Efter #metoo: Sverige vil indføre ny samtykkelov
  Flere afsløringer af seksuelle overgreb har fået regering til at foreslå en ny lov.”
  https://www.dr.dk/nyheder/udland/efter-metoo-sverige-vil-indfoere-ny-samtykkelov

  PS: Så der skal åbenbart et “samtykke” til, før en pige bliver gangraped . . . . hvordan det så ellers skal foregå i praksis. Muligvis en eller anden voldtægts-formular – hvem ved 🙁

 14. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Det er dig, der er demagogen, der benægter virkeligheden, Jens Hansen.

  Iøvrigt beskriver det svenske politi desværre blot virkeligheden, for de svenske kvinder er blevet bange for at færdes frit i Sverige, på grund af de mange overfaldsvoldtægter, som det stort set altid er “ikkevestlige” flygtninge og migranter, samt deres efterkommere, der står bag.

  Uddrag fra “Svenske kvinder kan ikke gå frit: Hver tredje er bange for at gå ud”, af Thomas Haarder, Ekstrabladet Tirsdag d. 10. jan. 2017:

  “Hver fjerde fortæller nu, at deres livskvalitet er blevet påvirket af utryghed – næsten en fordobling i forhold til året før. Og 12 procent fortæller, at de er blevet hjemme fra en aktivitet, fordi de er utrygge.”

  “- Blandt kvinderne er der 31 procent, der fortæller, at de føler sig noget eller meget utrygge eller at de på grund af utryghed lader være med at gå ud.

  – Det kan sammenlignes med ni procent blandt mændene.

  Utrygheden er steget
  Sådan står der i en pressemeddelelse fra det svenske kriminalpræventive råd, Brottsförebyggande rådet (Brå), der i dag kan offentliggøre den nationale tryghedsundersøgesel for året 2016.

  – Andelen af folk, der er bange for at blive overfaldet eller mishandlet er steget blandt både mænd og kvinder, men forskellen på kønnene er stadig stor, siger Thomas Hvitfeldt fra Brå, og i rapporten – som er på 168 sider – kan man læse, at den øgede utryghed bl.a. betyder at befolkningen opfører sig anderledes, når de er utrygge:

  Se også: 3 drenge om 1 pige: Mænd må holde festival uden kvinder

  Bliver hjemme og går en anden vej
  – Cirka hver tredje (34 %) fortæller, at de på mindst et tidspunkt i løbet af året har valgt at gå en anden vej eller valgt et andet transportmiddel.

  – 12 procent fortæller, at de er blevet hjemme fra en aktivitet, fordi de er utrygge.

  – 23 procent mener, at deres livskvalitet er blevet påvirket af denne utryghed – det er næsten en fordobling i forhold til året før.”

 15. Af Allan Hansen

  -

  Voldtægt er kun en lille del af sharialov !

 16. Af j andersen

  -

  I Sverige har feministerne, juristerne, kommunisterne og de politisk “korrekte” sejret ad helvede til. Fra nu af bliver det nødvendigt at man skal have en advokat, en filmfotograf og to vidner med ved enhver flirt og ethvert stævnemøde, hvis man ikke vil risikere at blive tiltalt og dømt for sexchikane. Og kvinder bør ikke færdes ude uden at være ledsaget af livvagter.

 17. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  Det svenske politi beskriver desværre blot virkeligheden.

  Den nationale tryghedsundersøgelse for året 2016 fra det svenske kriminalpræventive råd, Brottsförebyggande rådet (Brå), dokumenterede allerede dengang, at svenske kvinder var blevet langt mere bange for, at bevæge sig ud i det offentlige rum, hvilket givetvis skyldes de mange overfaldsvoldtægter, der primært begås af såkaldt ikkevestlige indvandrere.

 18. Af j andersen

  -

  I vores naboland mod øst er udviklingen ikke bare faretruende, men katastrofal og morderisk. Feministerne, kvindesagskvinderne og ligestillingspropagandisterne har ført en politik som kan ende i total undertrykkelse og tyrannisering af de svenske kvinder. Men også mændene, familierne og børnene vil blive tabere, hvis udviklingen fortsætter i samme spor. Læs om Malmø og Gøteborg osv. i snaphanen og den korte. Læs “Sverige er fortabt”/”Begår Frankrig selvmord?”.

 19. Af Torden Knold

  -

  Vil lige dokumentere hvor kriminelt uduelige berlingskes redaktion er blevet.

  Her til morgen – Stor overskrift:

  ” Efter tre voldtægter på en måned: Politiet i Malmø advarer kvinder.

  Politiet i Malmø opfordrer kvinder til at tage sig i agt, når de færdes i byen efter mørkets frembrud. Det sker, efter at en kvinde blev v…”

  Enten er berlingskes redaktion kriminelt manipulerende eller også dummer end politiet tillader..
  Enhver med lidt omløb i hovedet VED jo, at Sverige oversvømmes af voldtægter og har det højeste antal per. capita i verden, kun overgået af en eller anden obskur stat i Afrika.
  Voldtægtsraten er langt højere end tre i malmø.

  Her regnestykket:

  Malmø har 19 voldtægter pr. måned ifølge statistikken.

  ” I 2016 modtog svensk politi 67 anmeldelser om voldtægt pr. 100.000 indbyggere”
  https://www.mm.dk/tjekdet/a

  Malmøs indbyggertal: 342.457
  3,42 x 67 = 229,14 ( Ca. årlige voldtægter i malmø
  229,14 :12 = 19.09 (voldtægter pr. måned.

  Artiklen virker nu til at være fjernet, men man tænker jo sit.
  Hvordan kan berlingske ukritisk bringe historien om 3 voldtægter, når normalen er x6???

 20. Af Jan Petersen

  -

  Ingen tvivl – svenske politisk korrekte – er bindegale. MEN er ditto danske nu så meget anderledes? 🙁 🙁 🙁

 21. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Når man læser indlæggene og kommentarerne i disse spalter, kan man ikke undgå at få det indtryk, at hadet til svenskerne efterhånden langt overgår samme segments had til indvandrere, og det siger ikke så lidt. Frænde er stadig frænde værst.

  Man må undre sig over, hvad det er for kræfter, der driver hadet til svenskere, indvandrere, politikere, EU, venstrefløjen osv. til stadig nye højder. Har det danske samfund skabt disse elendige menneskers uudslukkelige hadtørst?

  Noget tyder på at samfundet har svigtet sit ansvar for staklerne. Hvad med at skrotte modellen – og finde en ny? Det er helt tydeligt danskerne, der har problemer og mangler udsyn og opdragelse – ikke andre.

 22. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Jeg hader på ingen måde svenskere.

  Jeg har tværtimod ondt af de fattigste svenskere, der må betale det meste af prisen for middel- og overklassens påtagede naivitet og uansvarlighed, i forhold til alle de ulemper, som den forcerede migration af ikkevestlige indvandrere er direkte skyld i – herunder især væksten i den alvorlige kriminalitet.

  Antallet af uopkalrede mord, voldsforbrydelser og voldtægter er steget voldsomt – på grund af massemigrationene af ikkevestlige indvandrere – det er derfor, at især de svenske kvinder er blevet langt mere angste for, at bevæge sig ud i det offentlige rum.

  Desuden er den radikale antisemitisme igen blevet et alvorligt problem i Sverige; men nu er det langt oftere højreradiakle, islamistiske antisemitter, der begår de racistiske overgreb mod jøder.

  Men det er åbenbart ikke noget problem for den svesnske venstrefløjs antiracister, hvfis blot de højreradikale racister, der begår de racistiske forbrydelser, er ikkevestlige migranter med brun hud…

  Hykleriet, og den selvcensur- og censur-forskyldte uvidenhed, om migrationens værste ulemper, er nærmest monumental.

 23. Af jEnS hAnsen

  -

  AF KIM OLSE N – 18. DECEMBER 2017 12:32
  “Tjah, sådan kan man jo bagatellisere voldsforbrydelser begået af sine foretrukne etniske grupper”

  Så er Kim Olsen på banen med løgn og stråmænd. Som sædvanligt.
  På en blog for et par dage siden morede han sig over og bagatelliserede holocaust.

 24. Af Mitte Just

  -

  Douglas Murray har i sin seneste bog forsøgt sig med at analysere forskelle mellem de nordiske landes forhold til indvandringen og finder dem yderst tankevækkende. Spørgsmålet er så, om hans analyse er korrekt, og det tror jeg ikke.

  Ifølge Murray slæber svenskerne rundt på et skyldkompleks, som de opbyggede under Anden Verdenskrig, men den tror jeg ikke på. Skulle der være ansatser i den retning, er det ikke de udslagsgivende . Vi skal nok nærmere søge langt tilbage i et udstrakt lands kultur, hvor en forholdsvis lille befolkning blev formet af hårde livsbetingelser og pietistisk syndsbevidsthed og arbejdsomhed. En særlig skyhed, hvor man vogter enormt meget på hinanden, og pågående venstreorienterede journalister har haft alt for gode arbejdsbetingelser.

  Murrays syn på danskernes anderledes vilje til at tage konfrontationen, bygger han på erfaringer fra Muhammedkrisen, og den køber jeg da slet ikke. Konfrontationen manifisterede sig jo allerede fra 1980erne, voksede i løbet af Nyrups æra og sprang ud i fuld flor i 2001. Her vil jeg bruge ordet folkesjæl, og den er dannet af de geopolitiske forhold og historiske erfaringer. Murray nævnede, at danske politikere ligefrem kan vurdere det som et gode, når strømmen fra Mellemøsten og Afrika går udenom os . Det er ellers nærliggende at mene det. 🙂

  Støvring, du er blevet langt bedre skrivende, efter at du er komme i et højborgerligt miljø på Herlufholm. Det er ikke blot synligt men meget iøjnefaldende.

 25. Af Torben Jørgensen

  -

  Koblingen med “meetoo” er ganske relevant. Det latterlige svenske forslag om “samtykke til sex” har ét eneste formål; at fordreje fokus fra den mellemøstlige voldtægtskultur der i disse år hærger Europa! Det er en mediebåren virus, man lancerer, for at søge at dække over det åbenlyse og midlet er ofte patetiske kampagner, der kan skabe overfladisk forargelse, som nu “meetoo” og det svenske “samtykke”.

 26. Af Jan petersen

  -

  Det højere voldtægtsantal i Sverige over DK, forklares via andre voldtægtslove og strengere., fx. er prostitution forbudt der.

  Det eminente Svenske forslag, skal straks overføres til Danmark, så vi kan få de borgerlige angreb på kvinder ned i antal. Når kim og ligesindet forgreber sig på kvinder, må de indespæres.

 27. Af Svend Jensen

  -

  Nyhed:
  “A surprisingly hunky male gorilla, Shabani, has female humans going ape after mugshots of the 18-year-old muscular ape began going viral.
  Zoo officials tell that young women have been flocking to see the pretty primate with the commanding eyes, who lives at a Zoo in Nagoya.
  Want to catch a glimpse of Shabani? Get in line. About 100 female admirers constantly surround his exhibit.”

  Har alle de førende svenske feminister været ovre for at hilse på deres idol, eventuelt fulgt op af en tur i høet med Shabani?

 28. Af Per Hansen

  -

  Vi må nok konstatere, at den kollektive – ikke mindst den feministiske sindsyge har taget over.
  Det er et spørgsmål om tid, før altings naturlighed er stødende og krænkende, mens intet menneskeligt længere lader sig gøre pr. konduite og pr. køn….
  Fuck jer kællinger ad helvedes til med jeres sygelige svaghed. I vil tabe det her spil på den lange bane og blive netop slaver af det, I tror at bekæmpe.
  Idioter ad libitum….

 29. Af Vilma Thor

  -

  Jag är kvinna, svensk blond och blåögd.
  Jag känner mig inte längre säker när jag går ut ensam. Det är totalt fullt med afghanska män i Göteborgsområdet. De är på stan i stora gäng, de sitter på tåg och stirrar på mig, överallt. Det är hemskt vad Sveriges politiker gjort med vårt vackra Sverige, att man faktiskt inte vågar gå ut!!

 30. Af Jan Mølgaard

  -

  Muslimske piger med bopæl i Danmark og Europa bliver aldrig voldtaget af europæiske mænd. Aldrig. Så ville DR, TV2 og Politiken udførligt have omtalt det over flere dage.

 31. Af Thomas Nielsen

  -

  Støvring er som altid præcis og relevant med sine sobre og redelige blogs om noget så sjældent i medierne nutildags som Tingenes Faktiske Tilstand.
  Desværre er Berlingske nærmest danmarksmester i kunsten at sløre efterlystes og selv dømte gerningsmænds etniske baggrund. Igen og igen har jeg i mails til chefredaktør Tom Jensen påpeget dette med konkrete eksempler – og udbedt mig forklaringer. En enkelt gang har Tom Jensen svaret mig. Elleres er tavshed hans sigende reaktion.
  Hvorfor er det så stort et problem? Fordi Sverige, herunder svenske medier og myndigheder, for enhver demokrat må stå som det ultimative skræmmeeksempel: Så galt går det når folket i årevis bevidst holdes hen i uvidenhed. 87% af den svenske befolkning står bag den politik, der truer landet med kulturel og økonomisk selvudslettelse på få generationer!
  Derfor har medierne et enormt ansvar som den fjerde statsmagt. Og opgaven turde være oplagt: Fortæl sandheden, hele sandheden og intet uden sandheden. Tænk at det skal være nødvendigt at opfordre Danmarks ældste dagblad til at leve efter dette motto. Det burde være enhver journalists personlige og professionelle løfte til sine læsere.

 32. Af Flemming Lau

  -

  Støvring har med dagens 3 afsløringer af svenske forhold, dokumenteret:

  -At dels har den svenske ordensmagt kapituleret overfor muslimsk dominans kontrol.
  -Dels at befolkningens sikkerhed, i vid udstrækning er overladt til dem selv,

  -Samt at de nuværende magthavere, hverken vil lytte eller have sandheden offentligjort, hvorfor man indføre censur, og dermed knægtet den gode demokratiske skik med at kunne ytre sig kritisk!

  Det falder selvfølgelig i god jord hos hos den del af det politiske spektrum, der er så forblændet i sit rigide udsyn, og som ikke kun foragter sit folk og hjemland, men som derimod dårligt kan vente på fædrelandets destruktion. Disse postnationale og fascistoide, lever nemlig kun på en ting, HÆVN! De ejer nemlig ikke et minimum af den empati der må kræves for at være borger et sted i den frie verden.

 33. Af jEns hAnsen

  -

  AF THOMAS NIELSEN – 18. DECEMBER 2017 15:40
  “Fortæl sandheden, hele sandheden og intet uden sandheden. Tænk at det skal være nødvendigt at opfordre Danmarks ældste dagblad til at leve efter dette motto.”

  Jamen bloggerne fortæller da “sandheden “.
  Alt hvad højrefløjen kan begære.
  Og lidt oveni.
  Bloggene består af 90 procent muslim bashing.
  Det som bloggerne ikke kan finde på, det kan rygklapperne.
  Selv en blog om bohave, kagebagning eller julepynt ender uvægerligt med at komme til at omhandle muslimer.
  Og alligevel beklager højrefløjen sig.
  Nogle mennesker bliver aldrig tilfredse.
  Højrefløjen har muslimer på hjernen.

 34. Af niels peter lemche

  -

  Er man i kritikken af Sverige startet det rigtige sted? For det meste har det handlet om indvandrerbander i Malmø, der lystigt skyder løs på hinanden, uden at politiet har evnet at gøre noget som helst ved det. Nu kommer så en regulær bølge af overgreb mod kvinder, og politiets svar: Bliv inde! Det svenske politi er sparet ned til sokkeholderne, og resultatet er det sædvanlige: Man får, hvad man betaler for. De magter med de ressourcer, de har, ingenting.

  Man må nemlig huske, at Sverige idag — modsat hvad regeringen hævder (mine svenske bekendte siger noget ganske andet end regeringen) — er et fattigt land sammenlignet med Danmark og især Norge.

  Så voldtægtsbølgen er et symptom for noget langt mere gennemgribende. Men vi kan være sikre på, at Löfven vil titta på det. Det gør han nemlig på alt … og der sker aldrig noget.

 35. Af Mitte Just

  -

  Hvis mændene ikke vil forsvare landet, er kvinderne ilde stedt.

  Men vent nu og se. Jeg skulle tage meget fejl, hvis ikke det bliver vildere og voldsommere, end omverdenen i dag forestiller sig og vil manifestere sig som noget i retning af et lyn fra en klar himmel. For sådan er vort broderfolk også. Når lavinen først er sat i gang, bliver den ikke til at standse. I har vel ikke glemt, at de en gang gik over isen, da de fik marchordre!

  Rent passant vil jeg lige nævne, at der er vældig mange våben i Sverige og også store øde skove og fjeldvidder, hvor man kan jagte ulve. I Rumænien er de såmænd ved at få ændret EU-lovgivningen om ulve, så at de kan få udryddet nogle af dem. Det var ellers indtil forleden som at stjæle de hellige gral. Vi er også ved at få sat gang i fjemsendelserne af forbrydere til Rumænien og i det hele taget. Snart kommer turen til nasserne i flere generationer. Ting ta’r bare tid.

 36. Af Svend Jensen

  -

  @MITTE JUST – 18. DECEMBER 2017 16:48
  “…I har vel ikke glemt, at de en gang gik over isen, da de fik marchordre!”

  Korrektion:
  Det var ikke primært svenskere, der gik over isen på marchordre. Hovedparten af den ’svenske’ hær bestod af blandede europæiske lejetropper; hovedsageligt tyskere. Den onde Kaptajn Mannheimer fra Gøngehøvdingen var tysk lejesoldat. Officerskorpset var domineret af tyskere – selv kongen var en tysk Rhingreve; hans dronning var dansk landsforræder.
  De tapre ’svenskere’ var således ikke så tapre endda. Under stormen på København, dræbtes 9 danskere, medens de svenske tab var anslået 900.

 37. Af jørgen andersen

  -

  I store dele af Sverige, Frankrig og Tyskland mv. er en art guerillakrig begyndt mod almindelige, normale mennesker. En terrorisering af borgerne som er startet og støttet af et flertal af politikere samt diverse pampere fra godhedsindustrien. I Danmark har de radikale pladderhumanister også travlt. De arbejder på at afskaffe velfærden og folkesundheden m.m.m., og på at udplyndre og udskifte danskerne. Det er en “endlösung” de påstår vil virke “berigende”, selvom den kan blive en større katastrofe end 1864 og 1940-45 tilsammen. Underligt nok bakkes dette landsskadelige vanvid op af visse “borgerlige” kliker og partier. Se “Merkels migrant crisis” hos black pigeon/you tube.

 38. Af jEns hAnSen

  -

  AF TORDEN KNOLD – 18. DECEMBER 2017 13:28

  Knold.
  Kasper Støvring skriver vist om gruppe voldtægter.
  Ikke alle voldtægter udføres vist af grupper.

 39. Af Flemming Lau

  -

  Hvis der har været en bred politisk konsensus om at Sverige siden 1975 skulle være en humanitær stormagt, kan man måske bedre forstå at kritikken har haft så svære kår. Men er det egentligt bæredygtigt at visionen om at være supermagt går på bekostning af et sundt demokrati….?

  Nåh! Hvorom alting er, så får vi svar om et årstid.

 40. Af jEns haNsen

  -

  Det forekommer, at danskerne ser på svenskerne med en blanding af mindreværd, benovelse, misundelse og beundring.
  Sverige er jo Danmarks storebror.
  Men man undrer sig alligevel over den store og lidt perverterede interesse for mønsterlandet Sverige.
  En ting er helt afgjort.
  Danskernes besynderlige interesse for Sverige er ikke gengældt.

 41. Af peter kocsis

  -

  i congo er en gruppe mænd blevet idømt livstidstraf grundet gruppevoldtægt af 40 børn i aldersklassen 8 måneder -12 år.
  Gruppen kalder sig :” Jesu hær. ”

  http://time.com/5063879/congo-child-rape-fighters-jailed/

 42. Af Mitte Just

  -

  Svend Jensen, korrektion.

  Jeg har lige kigget efter. Kongen var oldebarn af Gustav Vasa, og det tæller, kan du tro. Hans dronning var ikke en svigagtig dansk prinsesse men en hertugdatter fra Slesvig Holsten. Det er nok hendes efterfølger, du tænker på.

  At der var mange tyskere i den svenske hær er naturligt, det var der også i den danske., Svensk Forpommeren var jo et svensk hertugdømme siden Den Westfalske Fred og til 1814. Havde det ikke været for svenskerne, havde det ligget tungere med protestantismen i Nordeuropa, de trak et stort læs og har faktisk en del til fælles med tyskere. Tyske officerer var der alle vegne. At der dræbtes mange svenskere ved Københavns belejring kan ikke tolkes som mangel på mod, vi fik god hjælp af hollænderne. Jeg tror på svenskerne og har ondt af det svenske politi.

 43. Af Mitte Just

  -

  Peter Kocsis, du må ikke skrive ondt om de ædle vilde, det er racisme.

 44. Af otto barreth

  -

  Vand bliver udrikkeligt naar saltprocenten er over 2%!

  https://www.thelocal.fr/20171218/you-wont-believe-how-many-stockholmers-are-actually-immigrants-rebtel-tlccu

 45. Af niels peter lemche

  -

  JENS HANSEN, det er helt forkert, hvad du skriver om vores mindreværdsfølelse til Sverige. Sådan var det indtil, Sverige de facto gik bankerot for 25 år siden og den stærke svenske krone blev forvandlet til en svag svensk “svezeta”, som de plejer at sige.

  Idag er det svenskerne, der lider af mindreværdsfølelser især over for Danmark, og så en gevaldig misundelse, fordi man i Danmark må alt det, de ikke må: Drikke sig fulde og rakke ned på de fremmede. Kulturchokket, når de tager til København er til at tage og føle på. Grænsebevogtningen har i dag først og fremmest til opgave at chikanere de tætte forbindelser, der opstår i disse år mellem Skåne og Sjælland, og Frank Jensens forslag om et Storkøbenhavn, der skulle gå helt til Blekinge, fik stockholmerregrringen op af sofaen.

 46. Af Torden Knold

  -

  Af jEns hAnSen – 18. december 2017 17:22
  Jeg citerede blot en historie, som berlingeren bragte her til morgen med overskriften.

  ” Efter tre voldtægter på en måned: Politiet i Malmø advarer kvinder.

  Politiet i Malmø opfordrer kvinder til at tage sig i agt, når de færdes i byen efter mørkets frembrud. Det sker, efter at en kvinde blev v…”

  Og den sagde intet om gruppevoldtægter, men vi ved jo, at politikernes terroristiske gæster har bragt kulturen med sig.

 47. Af Jens hAnsen

  -

  AF NIELS PETER LEMCHE – 18. DECEMBER 2017 18:17
  “JENS HANSEN, det er helt forkert, hvad du skriver om vores mindreværdsfølelse til Sverige.”

  OK. Men hvad er så årsagen til den nærmest sygelige interesse som danskerne nærer for Sverige og svenskerne?
  Danskerne udviser ingen større interesse for Norge.

 48. Af Svend Jensen

  -

  @MITTE JUST – 18. DECEMBER 2017 17:45
  Korrektion:
  Karl X Gustavs dronning var fra en sidelinie til Oldenburg slægten – altså en dansk familie. Hele sidelinien var landsforrædere og mistede derfor bestallingen senere.
  Der var tyske og andre nationale lejesoldater overalt i Europa på den tid – det var en slags militær udgave af EU – også i Danmark.
  Det store læs, som svenskerne trak blev godt betalt af Frankrig. Sverige var faktisk det franske militærs forlængede arm i Nord- og ØstEuropa. Mazarin og efterfølgende franske regeringer brugte den svenske hær som den nordlige Einsatzkommando; at indsætte mod Det Tyske kejserrige, når betalt med fransk guld – religionen var ligegyldig.
  Skånelandende var faktisk en ekstra bonus til Sverige fra Frankrig. Betalt af det danske rige og med fransk militær garanti for fremtidig ejerskab af området.
  Voldtægter i erobrede områder var et personalegode for lejesoldaterne – alle steder.

 49. Af Mitte Just

  -

  Svend Jensen, det er en meget personlig version, du dermed lancerer eller gengiver.

  Huset Oldenborg er et europæisk fyrstehus med fyrster og monarker i en række lande, og under Svenskekrigene var den svenske konge mere svensk, end den danske var dansk, selv om han ville dø i sin rede. Han startede i forskellige biskoppelige embeder i Nordvesttyskland og blev kun konge, fordi en bror døde.. Dronning Margrethe har set i et sådant perspektiv heller ikke mange dråber dansk blod i sig om nogen. Der er sikkert mange danskere, der er tættere beslægtet med Gorm den Gamle, end hun er.

  Hvis jeg skrev, hvad jeg mener om Frank Jensen, var Støvring nødt til at rykke ud og slette, og jeg hører heller ikke til dem, der mener, at vi har krav på Skånelandene. Sket er sket, og Malmø (og Gøteborg) er svenskernes problemer. Der er oplagte grunde til, at god svensk arbejdskraft søger til de øvrige skandinaviske lande, og jeg håber, at den bliver godt behandlet af sine tidligere små brødre.

Kommentarer er lukket.