Voldtægter i Sverige

Af Kasper Støvring 251

 

 

Tre kvinder er i de seneste uger blevet gruppevoldtaget i Malmø. I weekenden blev en 17-årig kvinde voldtaget på så grusom vis, at en politibetjent med 35 års erfaring udtaler, at han aldrig har set noget lignende. Endnu kendes gerningsmændenes baggrund ikke, og gerningsmændene kan jo i princippet have forskellige baggrunde. Så lad os holde os til det generelle. Hvad siger statistikken? Vi ved fra domsudskrifter, at over 95 procent af gerningsmændene bag overfaldsvoldtægter har udlændingebaggrund. Men myndighederne skjuler disse tal, og de vil sjældent give signalement på gerningsmændene. Det kunne jo stigmatisere gerningsmændene og fremkalde racisme, må vi forstå.

 

Man skal altså kunne aflæse koderne. Det svarer lidt til, når man herhjemme læser, at det er ”unge”, der begår overfald og kaster sten på biler fra broer. Man vil ikke rykke ud med et signalement. På den måde er nyheder i Danmark nogle gange også kodede og underkastet en form for selvcensur. Man kalder det etnisk filtrering, når den etniske baggrund ikke oplyses. Man kender det i stor stil fra Sverige, men også fra historien. Når man ser gamle Hollywood-film ved man, at der er koder, der skal tolkes, for at man kan forstå budskabet. Censuren nøder instruktørerne til at indlægge skjulte tegn på forbudte temaer i deres film. Hører man, at en kvinde er fra New Orleans, ved man f.eks., at hun er prostitueret. Bemærker en mand en anden mands parfume, er der tale om homoseksualitet. Og ryger en mand og kvinde sammen, ved man, at de lige har haft sex.

 

Og sex er, hvad det handler om. Man er i Sverige for længst gået fra voldtægter til gruppevoldtægter og nu også til torturvoldtægt. Situationen er så alvorlig, at myndighederne har anbefalet, at kvinder ikke færdes på gaderne alene efter mørkets frembrud. Samtidig kører en Metoo-kampagne for fuld udblæsning i landet, og den svenske regering vil fremsætte et lovforslag, der forbyder sex med en person, som ikke udtrykkeligt har sagt ja eller aktivt udtrykker ønsker om at deltage. Det vil naturligvis ikke forhindre voldtægt, men den politisk korrekthed, der gør seksualitet til en kontrakt, vil bidrage til at ødelægge relationerne mellem kønnene: Den spontane flirt, den dristige forførelse, den ”forbudte” fascination, den gådefulde tiltrækning og de sære lyster kriminaliseres.

 

Logikken er den velkendte: Fordi man i tide ikke har villet gøre det ene fornødne, står man med et samfundsproblem, der er så stort, at man ser sig nødsaget til at gribe til radikale midler, der skal håndtere problemet på en måde, der for det første ikke vil virke, og for det andet vil fremkalde utilsigtede negative konsekvenser på andre områder, så det, der faktisk virker, vil blive ødelagt.

 

Sverige er officielt en humanitær stormagt med en multikulturel identitet. Masseindvandringen fra Afrika og Mellemøsten har været og er stadig enorm. Ifølge PEW vil muslimer i Sverige i 2050 ud fra en forsigtig vurdering udgøre cirka 20 procent af befolkningen. Altså mere end det dobbelte af, hvad der i dag befinder sig i Frankrig; et land, der er i permanent undtagelsestilstand på grund af den islamiske trussel. Man burde, også i Sverige, have standset indvandringen, men har gjort det modsatte. Det har skabt alarmerende høje kriminalitetstal i det, man polemisk kan døbe voldtægtsstormagten. Og det har skabt en stat, der er gået amok i sære ideer.

 

251 kommentarer RSS

 1. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Kocsis

  Terrororganisationen, Lord’s Resistance Army, er mildest talt ikke så kristen, at det gør noget, for rigtige kristne arbejder selvfølgelig ikke sammen med islamistiske terrororganisationer.

  På et tidspunkt solgte terrororganisationens leder, Joseph Kony, nogle af sine børneslaver til Osama Bin Laden, da Bin Laden havde brug for slavearbejdskraft til sine store marihuannamarker i Sudan.

  Tænk på dét, næste gang du fyrer op…

 2. Af Flemming Lau

  -

  Hvis man ikke formår at fatte medlidenhed med den svenske befolkning i den nuværende situation, hvornår så…?
  Sverige har vist ikke forulempet nogen lande siden 1975, hvorfor så denne misbrug af et lands gæstfrihed..?

 3. Af Jakob Rasmussen

  -

  Stakkels svenske kvinder – og stakkels tyske kvinder…

  Uddrag fra “‘Asylbarn’ var 33 år gammel: Tilstår mord og voldtægt på 19-årige Maria” af Jan Søgaard , EB Mandag d. 18. dec. 2017:

  “Et ‘flygtningebarn’, der har tilstået voldtægten og mordet på den 19-årige lægestuderende Maria Ladenburger i Freiburg i det sydlige Tyskland, er 33 år gammel og ikke 17, som han påstod, da han søgte asyl i Tyskland.

  Det er den mordtiltalte Hussein Khavaris egen far fra Iran, der via en telefonisk afhøring har fortalt retten i Freiburg, at sønnen er født den 29. januar 1984.

  Hussein Khavari er ellers tiltalt ved en særlig ungdomsdomstol for sexmordet, og der er nu også skabt tvivl om asylansøgerens nationalitet.

  Hussein Khavari siger, han er fra Afghanistan, men faderen er iraner og bor i Iran, og overfor en cellekammerat har Hussein Khavari fortalt, at han er iraner, og at han som 14-årig voldtog en 12-årig pige i Iran.”

  “Under retssagen har Hussein Khavari erkendt, at han har løjet om sin alder. ”

  “Hussein Khavari kom til Tyskland i november 2015 som uledsaget flygtningebarn og fik straks asyl og blev placeret hos en plejefamilie.

  Senere fandt politiet ud af, at han var idømt 10 års fængsel i Grækenland, hvor han i 2013 forsøgte at myrde en 20-årig kvinde på Korfu under et røveri. Han smed hende ud over en klippe, men hun overlevede med svære kvæstelser.

  Efter kun halvandet års fængsel blev Hussein Khavari løsladt under en generel amnesti for unge forbrydere. Under retssagen i Grækenland hævdede han, at han var 18 år og flygtning fra Iran.”

  “- Da jeg så, hvor smuk hun var, ville jeg have sex med hende, forklarede Hussein Khavari ifølge retsreferaterne.

  Maria Ladenburger cyklede hjem fra et fest på det medicinske fakultet på Freiburgs universitet. Hussein Khavari greb hende og holdt hende for munden.

  Efter voldtægten kvalte han hende med et tørklæde, og smed den 19-årige bevidstløs i floden Dreisam til druknedøden. Hendes lig blev fundet i floden af en jogger om morgenen.

  Under retssagen er vist en videoovervågning fra en sporvogn i Freiburg, hvor Hussein Khavari kort før voldtægten forulemper to kvinder seksuelt.”

 4. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Hvorfor det vilde røre om voldtægter i Sverige og #metoo-kampagnen? Det har altid været der og vil altid være der. Krænkelserne er biologiske fænomener – vi er jo dyr – kan jeg afsløre. Heldigvis. Men det kommer sikkert bag på nogen.

  Mennesket er ikke en guddommelig skabning i ord, tanke og handling og bliver det aldrig. Alle tidligere forsøg på at forbedre mennesket er mislykkedes. Det er nemt at konstatere. Et nyt forsøg vil heller ikke lykkes, men det vil givet blive ligeså ubehageligt som de andre gange, og vi slipper nok ikke.

  Naturligvis er det muligt at begrænse omfanget med sofistikerede opdragelses- og afstraffelsesmetoder, og det vil sikkert blive prøvet – men måske skulle vi alligevel prøve noget andet. Det har aldrig virket før.

 5. Af Anders Jensen

  -

  Europas storhedstid lakker mod enden. Barbarerne har ikke invaderet os, vi har selv lukket dem ind. Kommende generationer vil forbande os for vores naivitet.

 6. Af M.S. Carstens

  -

  Hvorfor fokusere på Sverigstan, nå vi alle ved, at det meget snart kommer til en by, i Danmark, nær dig?

  Det er ok, at bringe eksempler ind, men det er, efter min mening, at forskyde problemerne, UDEN at tage realiteterne med over for den danske befolkning;
  iSlammet e´r inde OG får vi det ikke bekæmpet/udryddet, så er Sverigstans vilkår for den oprindelige befolkning og kultur snart lige så udbredt her i Danmark!

  Handling, påtale og ultimative krav til vore politikkere på Borgen må være, at de står frem, med deres viden/mangel på samme, omkring det helt essentielle problem:
  Islamiseringen !!!!

 7. Af peter kocsis

  -

  “Terrororganisationen, Lord’s Resistance Army, er mildest talt ikke så kristen, at det gør noget, for rigtige kristne arbejder selvfølgelig ikke sammen med islamistiske terrororganisationer.”

  Ifølge jacob schmidt Rasmussen er kristne terrororgansationer ikke kristne men muslimske ditto er muslimske. ja se det er logisk tænkning som ville få selv Aristoteles til at misunde.

 8. Af Flemming Lau

  -

  Det er muligt at totalitære hoveder, kan undskylde sig med at de stammer fra abekattene, hvorfor de af sagens natur, længes efter junglen og den lov der eksisterer der…!

  Men i vor civiliserede del af verden er, er der da heldigvis stadigvæk nogen der harmes over at 20 mænd kan finde på at voldtage en ung pige. Det har aldrig været dansk kultur, ihvertfald ikke efter landet blev kristent for over 1000 år siden.

  Derimod er der svinske kulturer der kan finde på den slags. Der er endog en kultur der har et “stolt” begreb for den slags nedrigheder. Taharusha Gamea blev anvendt i Køln nytårsnat 2015 i over 1000 tilfælde mod tyske piger. Myndighedernes reaktion….? Kun hån og foragt overfor ofrene.

  Mon ikke befolkningerne i Europa er ved at få nok af disse følelsesafstumpede Stazisympatisørere, der med den ene hånd falbyder multikulturalismen med tårer, og med den anden hånd, prøver at stoppe kritikken, ved at lægge den oprindelige befolkning for had..? Det bliver heldigvis snart nat, for disse abekatte!

 9. Af Kim. Olsen.

  -

  Lord’s Resistance Army er blot en naturlig og forudsigelig reaktion på Vestens krige og udnyttelse af det afrikanske kontinent – hvis man skal benytte Hassans, Kocsis’ og Madsens logik og retorik. Vesten er med andre ord ansvarlige for uhyrlighederne…

 10. Af peter kocsis

  -

  . “Myndighedernes reaktion….? Kun hån og foragt overfor ofrene.”

  Ein bisserl Lügen wir, dann lügen wir noch mehr …

 11. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Kasper Støvring

  Voldtægt og gruppevoldtægt er ækelt og modbydeligt, og jeg har ikke i mit snart lange liv set det forsvaret af nogen mennesker. At tallene for anmeldte voldtægter i Sverige er høje skyldes bl.a. at kvinder i Sverige (ligesom i forbindelse me MeToo) ikke længere vil finde sig i mænds magtmisbrug – hverken privat eller på arbejdspladser. Ikke fordi svenske piger er mere snerpede end danske piger. Hvis der bliver anmeldt flere voldtægter i Sverige end f.eks. Brasilien eller Pakistan, så nægter jeg at tro på, at det skyldes, at der bliver begået flere voldtægter i Sverige.

  “Censuren nøder instruktørerne til at indlægge skjulte tegn på forbudte temaer i deres film. Hører man, at en kvinde er fra New Orleans, ved man f.eks., at hun er prostitueret. Bemærker en mand en anden mands parfume, er der tale om homoseksualitet. Og ryger en mand og kvinde sammen, ved man, at de lige har haft sex.Og sex er, hvad det handler om.”

  Der er vi forskellige, Kasper Støvring. Hvis jeg hører, at en kvinder fra New Orleans, kunne jeg ikke drømme om at opfatte hende som prostitueret. At man kan lugte andre mænds parfume, betragter jeg heller ikke som udtryk for homoseksualitet. Og jeg har meget ofte været i selskab med kvinder, hvor vi har røget – uden lige at have haft sex. Men jeg tror på, at din blog handler om sexfiksering.

  “Den spontane flirt, den dristige forførelse, den ”forbudte” fascination, den gådefulde tiltrækning og de sære lyster kriminaliseres.”

  Nu ved jeg ikke, hvilke sære lyster, du har i tankerne, men flirt og fascination kan aldrig være kriminelt – kun sexchikane sexovergreb og magtmisbrug.

  “Det har skabt alarmerende høje kriminalitetstal i det, man polemisk kan døbe voldtægtsstormagten”.

  Jeg synes, at det vigtigt, at man i forbindelse med et alvorligt emne som voldtægt ikke kører ud på et sidespor med polemiske udtryk som ‘voldtægtsstormagter’.

  Der er ingen grund til at give bolden op til de mange perfide indlæg, der ofte følger i strømmen på den slags udtalelser.

 12. Af Palle Huld

  -

  Bare lige som en reminder:

  Sverige er også det land som sammen med USA groft brød menneskerettighederne da de fabrikerede en voldtægts anklage mod Julian Assange. En anklage som iøvrigt stadig er gældende.

 13. Af Arvid Holm

  -

  De europæiske retssamfund, der er stærkt præget af individets rettigheder, der sigter på at minimere statens overgreb mod individet.
  Men derved hæmmes statens muligheder for at forebygge og hindre individer og gruppers overgreb mod andre individer.
  Retssamfundene fungerer derfor kun rimeligt tilfredsstillende, når næsten alle følger reglerne frivilligt.
  Som man ser i Mellemøsten, kan man ikke opretholde en humanistisk retsstat i samfund, der er polariseret i fraktioner, hvoraf nogle ikke tolererer de andre.
  Og som man ser i Vesten, vil humanismen forhindre, at man opretholder et samfund, der ikke er polariseret.
  Humanisme synes som en drivhusvækst, der stræber efter at åbne drivhuset, så væksten går til grunde.

 14. Af jEns hAnsen

  -

  “AF KIM. OLSEN. – 19. DECEMBER 2017 0:06”

  Kære Kasper Støvring.
  Hører ovenstående syge indlæg, skrevet af Kim Olsen, med racistisk intimidering af andre deltagere i debatten hjemme på din normalt pæne blog?

 15. Af Jens Hansen

  -

  AF PETER KO CSIS – 18. DECEMBER 2017 23:06

  Højrefløjens argumenter hvad angår muslimer er jo ikke altid ligefrem logiske.
  Og som sagt.
  Hvis en blogger i Berlingske af uransagelige grunde skulle finde på at skrive en blog som ikke omhandler muslimer (Et tankeeksperiment), så vil højrefløjen alligevel hurtigt få den til at omhandle muslimer.
  Og de reelle og fiktive problemer der måtte være i den henseende.

 16. Af Svend Jensen

  -

  @MITTE JUST – 18. DECEMBER 2017 20:44
  “… og jeg hører heller ikke til dem, der mener, at vi har krav på Skånelandene…sket er sket…”

  Med den logik kan Danmark gøre krav på hele Sverige. Den svenske adel skrev under på, at Danmarks konge også var konge af Sverige (KalmarUnionen). Sket er sket – derfor bør Sverige igen blive en dansk provins. Argumenter med alene ’sket er sket’ holder ikke én meter.
  I Sverige har man således sluppet en grov hoben udenlandske voldtægtsmænd løs på den kvindelige del af befolkningen; men hvis alene ’sket er sket’ er gældende, kan vi andre kun trække på skuldrene og sige nå!

  En skånsk avis holdt en uofficiel folkeafstemning om Skånes tilhørsforhold omkring 2007. Mere end halvdelen af svarene bekræftede et ønske om at vende tilbage til moderlandet!
  mere Korrektion:
  Huset Oldenburg var en nordtysk lavadelig bondeslægt, som tilfældigt udviklede sig til et europæisk fyrstehus. Den danske konge F3 var søn af den danske konge C4.

 17. Af Kim Olsen

  -

  Jens Hansen
  Hvorfor forholder du dig ikke til bloggens emne i stedet for at beklage dig over, at islamiseringen fylder meget hos danskerne?
  Du kunne passende begynde med at forklare hvorfor netop dine to moralske fyrtårne Tyskland og Sverige i særlig grad er ramt af terror, overgreb og kriminalitet begået af arabere og nordafrikanere?
  Du skriver, at der er tale om unge mennesker, som uheldigvis forløber sig. Javel så.
  Sådan er det jo med unge mennesker ikke? De kommer ind imellem til at slå lidt ihjel og voldtage lidt.. Det er åbenbart ikke et problem du mener bør adresseres.

 18. Af Gert Hansen

  -

  Anders Jensen:

  ‘Europas storhedstid lakker mod enden. Barbarerne har ikke invaderet os, vi har selv lukket dem ind. Kommende generationer vil forbande os for vores naivitet.’

  En kort og præcis diagnostisering af den nuværende situation i Europa, og følgerne deraf.

 19. Af niels peter lemche

  -

  Svend Jensen, giv os én god grund til, at Skåne vil tilbage til Danmark. Herovre lever man i den bedste af alle verdener: Svenske bilpriser og danske spritpriser.

  Og så er ejendomsbeskatningen yderst fornuftig sammenlignet med flåningen i Danmark : jeg betaler ikke engang for mit vandforbrug, da vandet kommer fra egen brønd.

  Skåne for skåninge, er jeg bange for.

  Og du vil så gerne spille klog på historien, men har problemer med at benytte kilder. Find du unionsbrevet frem: Der står ikke, at Danmarks konge (Danmark nævnes ikke i den forbindelse) skal være konge over rigerne Danmark, Sverige og Norge. Dermed valgtes Erik af Pommern til konge i de tre lande, idet det meget tydeligt bemærkes flere steder i dokumentet, at hver af rigerne var enheder, der styredes efter egne love.
  Oldenburgerne var ikke en lavadelig bondeslægt. Prøv nu bare for en gangs skyld at google dem: Greveslægt: ” Egilmar, der omkring år 1100 betegnes som “en mægtig greve i grænseområdet mellem frisere og sachsere” (fra Wikipedia). Du kan også google Egilmar (I), hvor du finder den latinske tekst til ovennævnte beskrivelse.

 20. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Det er tankevækkende, at man indenfor den muslimske verden, holder totalt tyst, om det had, og afstandstagende der er mod muslimer over hele verden, og særdeles i Europa?

  At man indenfor islam, som er fyldt med imaner, skriftkloge o.s.v. overhovedet ikke reflektere over, hvorfor muslimer er uønskede over alt i verden; medens der ikke er nogen problemer med andre trosretninger!

  Dette burde efter min mening udløse diskussioner om, hvad der mon er galt med islam, og forsøg på, at rette fejlene!

  Men, nej ikke et pip, eller tilkendegivelse af, at man er klar over, at noget er rav rivende galt med muslimer og islam, samt sharia!

  Derfor har verden ikke andet værktøj end total afstandstagende, inorance, og afsky, for denne sindsyge livsopfattelse, og selvfølgelig lukke de forskellige landes grænser for muslimer, som der absolut ikke findes plads til, som anstændige mennesker, i verdenssamfundet!
  Mvh.

 21. Af Rosa Harald Kristiansen

  -

  Sverige har et gammelt problem. De har aldrig gjort op med nazismen, der florerede i landet under 2. Verdenskrig. Svenskerne er delvist af germansk afstamning. De var neutrale under 2. Verdenskrig. De tog imod jøder under krigen, men solge tyskerne samtidigt jernmalm til den tyske krigsindustri, hvor malmen blev transpsporteret igennem landet og Danmark. De er fredens nation og samtidigt er de en storproducent af våben. De har også avlet mennesker, som Alfred Nobel, Raoul Wallenberg (En af Sveriges rigeste familie) Folke Bernadotte (adellig) og FN generalsekretær Dag Hammarskjöld (adellig). De tre sidste fra den svensk overklasse. Sverige vil gerne fremstå, som fredens og humanismens nation, men har en gammel underliggende “fascisme” med i lasten. Nutidens svenske overklassen vil gerne frigøre sig fra samarbejdet med nazisterne under 2. Verdenskrig og vil gerne give et billede af humanistisk indstilling. De svenske socialdemokrater har altid haft et godt samarbejde med industrien og derfor er denne komplicerede historiske baggrund orsagen til at de modtager dette store antal af flygtninge. Om det bliver til gavn, eller gene vides ikke. Hvis de skal brødføde alle disse nytilkomne mennesker bliver Sverige et fattigt land, trods naturlige rigdomme. Hvis de kan sætte gæstene igang er der større chance for et bedre resultat. Foreløbigt har de modtaget et stort antal unge mænd, der ikke har forstået, hvordan nordiske lande fungerer og at kvinder uden tørklæde og “anstandsdame” ikke er “ludere”, men frie mennesker. Jeg vil anbefale jer at læse en artikel i Weekendavisen. Den er i bladet 15-21.12.2017. Den hedder “De syndige” og beskriver to søstres liv og død i Amman i Jordan. Den beskriver disse unge mænds tankegang. To søstre lister sig ud for at møde deres kære. Det bliver opdaget. En bror skærerer halsen over på den yngre søster, den anden kommer i et kvindefængsel i 4 år. Den dræbte søster viser sig ved obduktion, at være jomfru. Hun mistede livet på grund af broderens ære. For os mærkelige æresbegreber hos stammesamfund. Det er denne primitive tankegang vi ser blandt disse unge mænd i vores lande. Derfor skal vi støtte ikke vestlige unge kvinders kamp mod disse muslimske stammesamfunds mønstre, hvor unge mænd, mødre og fædre bør “genopdrages” til vestlig tankegang. Hvordan? Måske kunne uddannelse og krav om tvungen arbejdsindsats for bistanden være fremtiden. Hvis ikke der ydes, er der ingen penge at hente, både for kvinder og mænd? Penge er et magtmiddel på godt og på ondt. Ingen har godt af ikke at yde. Det er måske gammeldags, måske ikke?

 22. Af Niels Larsen

  -

  Jeg har det lønlige håb, at nogle behjertede svenskere fanger den 17-åriges voldtægtsmænd og sørger for, at de får et særdeles langvarigt ophold på intensiv med følgeskader resten af livet.

  Det har de til fulde fortjent.

 23. Af jeNS haNsen

  -

  AF KIM OLSEN – 19. DECEMBER 2017 9:16

  Jeg forholder mig til, at Kim Olsen forsøger sig med racistisk intimidering med øgenavne.
  Hans løgnhistorier, stråmænd, had til jøder, muslimer og andre gider jeg ikke at kommentere.

 24. Af niels peter lemche

  -

  CARL-ERIK PEDERSEN, altså det er ikke så meget af et mysterium, som du tror. Islam er efter sin egen opfattelse den sidste af åbenbaringsreligionerne, jødedom først (åbenbaringen på Sinaj), kristendom (åbenbaringen i Kristus) og Islam (Muhammeds åbenbaring). Det er derfor den endelige åbenbaring. Islam anerkender de to tidligere åbenbaringer som OK, men ufuldstændige. Til gengæld anerkender de ikke senere åbenbaringer som f.eks. mormonernes gennem Joseph Smith som andet end afguderi. Når Islam er normal, er der derfor ikke de store problemer med at leve fredeligt sammen med jøder og kristne — men det bliver i den allerbedste af alle verdener, fordi, vil de nok også selv hævde, ingen uden Gud er fuldkommen. Alle andre religioner end de tre “bogens religioner” repræsenterer vantro og skal derfor udryddes. Ateister er de værste af alle, fordi de fornægter Gud. For dem er der kun dødsstraf at vente.

  Men det er hårdt at være i besiddelse af den eneste (100%) sande religion, når man lever i en så kummerlig verden, som blev muslimerne til del gennem de sidste 500-600 år — mest af alt deres egen fejl, for de startede mindst på samme niveau som os, men stod tilbage på kajen, da skibet sejlede.. Det vækker undren og vrede. Det er ikke nemt at begå sig i verden, hvis man altid har næsen op i sky og ikke ser, hvad der ligger for ens fødder. Og hvis man taler ned om dem, så er det jo Gud, man forhåner, dvs. man opfører sig som en vantro og er er vis på at skulle lide døden.

  Så der er en mening i galskaben.

 25. Af niels peter lemche

  -

  CARL-ERIK PEDERSEN, skrev en forklaring i al fredsommelighed på dit spørgsmål om Islam; men filtret snuppede det, og der bliver det nok, hvis ikke Kasper finder det og frigiver det.

 26. Af Kim Olsen

  -

  Bevares…..
  Den med jødehadet står muslimer og venstreorienterede for. Jeg tilhører som bekendt ingen af de to grupper selvom nogle bloggere morer sig med at indsætte antisemittiske indlæg i mit navn – for senere at bruge dem imod mig. Ren Goebbels fra dig og dine.
  Jeg forstår, at du ikke ønsker at forholde dig til voldtægter, vold og kriminalitet samt terror fra de tilrejsende. Fair nok. Vandet kan jo stå lidt lavt i argumenternes brønd.

 27. Af Svend Jensen

  -

  @NIELS PETER LEMCHE – 19. DECEMBER 2017 10:15
  “Svend Jensen, giv os én god grund til, at Skåne vil tilbage til Danmark…”

  Når Sydsvenskan spørger skånes befolkning og får et klart svar, kan den tilstrækkeligt nysgerrige selv granske de skånskes nyrer og hjerter ved at spørge dem “hvorfor vil I gerne tilbage til jeres gamle fædreland?”
  Man angiver som regel, at de smålandske ødemarker i sig selv skilte dansken fra svensken mere end Øresund. Det gør de stadigvæk. Den skånske mentalitet er mere dansk end svensk. Den skånske infrastruktur og nedarvede kultur, er i total modsætning til det i Mälarlandet stive svear-folkeslags indelukkede provinsialitet.
  Niels Peter Lemche, giv os én god grund til, at Skåne skal forblive voldtaget af Sverige; selv om voldtægt er på vej til blive svensk sædvane og folkekultur.

 28. Af niels peter lemcje

  -

  Svend Jensen, nu var din undersøgelse vist 10 år gammel.

  Men, jo, man er så småt ved at blive bevidste om det gamle tilhørsforhold, som indtil for få år siden blev totalt undertrykt i solens historieundervisning. History is a weapon of mass instruction, som det helt rigtig er blevet sagt. Nu er der gang i den, og der er lige udkommet en ny Skåneshistorie, der faktisk forsøget at fortælle, hvad der var før 1658.

  Men vi fokuserer så entydigt på Skåne. Får et par år siden planlagde regeringen i Stockholm en ny opdeling af landet i storprovinser. En skulle bestå af Skåne, Blekinge og Kronebergs län (dvs. Småland); men det sagde de nej til i Småland (som helt har glemt Nils Dacke). Men så kom dem fra Halland og sagde: Vi vil godt være med. Derefter var der vist en historiskkyndig i Stockholm, der fik kolde fødder, så forslaget røg i skuffen og er ikke taget frem igen.

  Om skåningene vil være danskere eller bare sig selv, that’s the question. De har ikke for gode erfaringer med nogen af os, Som de sagde omkring bordet i Tollarp: Så kommer de danskerdjävler og tager alle vore ting, og alle de stockholmerdjävler og tager alle vores ting, og så de tyskerdjävler og tager alle vores ting! Det var virkelig Skåne for skåningene.

 29. Af Kasper Støvring

  -

  Kim Olsen, Jens Hansen hedder Hansen, ikke Hassan. Venligst benyt de korrekte navne.

 30. Af Gert Hansen

  -

  R.H. Kristiansen:

  Den svenske situation, og svenskerne, kan sammenfattes i et ord: Hyklerisk.

  Bortset fra det, har svenskerne FN’s ord for, at landet i de kommende år internationalt vil sakke agterud f.s.v. angår Human Development Index. Fra idag en 14. plads til en 45. plads, overgået af lande som Cuba, Mexico, Libyen og Bulgarien. Som følge af en helt bevidst indvandringspolitik af demokratisk valgte svenske regeringer.

  http://ww.rrojasdatabank.info/HDRP_2010_40.pdf

  Indvandrerne til Sverige fra Afghanistan, Somalia, Irak m.v. vil dog stadig i 2030 være bedre stillet i Sverige end hvorfra de kommer.

 31. Af Mitte Just

  -

  Svend Jensen. Ikke for at genere dig, Chr. 4. var naturligvis en dansk konge, men etnisk dansk var han ikke. Begge forældre var fra tyske fyrstehuse, alle bedsteforældrene osv. Du kan selv arbejde dig baglæns på Wikipedia for at finde “dansk blod” i kongehuset og vær forberedt på, ´at det kommer til at tage tid. Kongeslægter var den gang international storpolitik, og det var ganske praktisk, når adelen var stærk på hjemmebanen.

 32. Af niels peter lemche

  -

  Kaspar Støvring, det siger han jo; men kan du ikke se i filerne, om det nu også er hans rigtige navn?

  Han er nu ikke så frustrerende som “Lisbeth med de mange navne”. Men det er problematisk, når de eller den samme hele tiden er i selvsving og diskuterer med sig selv under forskellige pseudonymer.

  Men derfor kan Hansen godt hedde Hansen og være født på Nørrebro!.

  Tak for, at du slap mit indlæg om Islam igennem!

 33. Af Kim Olsen

  -

  Kasper Støvring.
  Det er modtaget. Jeg kalder ikke igen Jens Hansen for Hassan på din blog.
  Det startede faktisk som en typo, at jeg kaldte Jens Hansen for Hassan.
  Jeg gør det ikke igen.

 34. Af Gert Hansen

  -

  N.P. Lemche:

  Som bl.a. Palle Lauring påviste, så er svenskerne skovfolk og skåningerne bønder. Derved ligner skåningerne danskere mere end svenskere. Det går århundreder tilbage og det betyder, at disse folk historisk er forskellige, om end disse forskelle nu udvandes kraftigt. Ikke mindst ved indvandring fra MØNA, der hverken er det ene eller det andet, men noget helt tredie. Dermed være ikke sagt at skåningerne ikke er mere ’skåninger’ end danskere.

  Men nu bliver svenskerne og skåningerne noget helt tredie, og det har den svenske elite helt bevidst gennemført, og det kan der ikke laves om på. Sverige er jo et demokrati – ikke sandt?

 35. Af jørgen andersen

  -

  Feminiseringen af Europa har svækket Europa, fordi med feminisering følger pladderhumanisme, rød socialisme og undertrykkelse, udnyttelse og tyrannisering af mændene. Også familieværdierne og børnene skades. De politiske kvinder favoriserer kvinder på helhedens bekostning, og deres verdensfrelseri betyder at uforenelige kulturer kommer i konflikt. Det kan føre til at vores fred og civilisation smuldrer væk
  og udskiftes med kaos, krig og barbari. Se “Begår Frankrig selvmord” /”Sverige er fortabt”

 36. Af Mitte Just

  -

  Niels Peter Lemche,

  Du har skrevet mange indlæg men undladt at besvare spørgsmålet i JENS HANSEN – 18. DECEMBER 2017 19:56. Synes du, at det er tricky?

  Det kunne også være interessant at høre, om du er af samme mening som Douglas Murray, som jeg tidligere skrev om? Jeg har aldrig observeret, at svenskere er tynget af deres rolle under Anden Verdenskrig, hvor mange fik grund til at sætte pris på deres hjælpsomhed. De var hårdere spændt for ift. tyskerne, end danskere normalt ved og reagerede også på det. Jeg har heller aldrig observeret, at fynboer og jyder har mindreværdskomplekser overfor københavnere, sådan som ikke-jyder og ikke-fynboer ofte påstår. At Skåne skulle ønske at slå sig sammen med os, anser jeg for nostalgisk drømmeri, selv om det kan virke meget hjemligt i Skåne. Småland er tydeligt nok noget andet, skovfolk, som man kan læse ovenfor.

 37. Af Niels Larsen

  -

  Det vil ikke være til fordel for os, hvis Skåne kom “hjem”; grænsen til det kommende kalifat ville i så fald være en landegrænse.

 38. Af Gert Hansen

  -

  Mitte Just:

  ‘Jeg har heller aldrig observeret, at fynboer og jyder har mindreværdskomplekser overfor københavnere…’

  Nu forholder det sig jo således, at flertallet af københavnere er indvandrere fra Jylland og Fyn, indtil videre i alt fald. Selv Kbh’s overborgemster stammer fra oppe i det mørke Jylland. Ja, endda fra Nordenfjords! for at det ikke skal være løgn. Indfødte københavnere har åbenbart god grund til at have mindreværdskomplekser.

 39. Af Gert Hansen

  -

  Hvis man er i tvivl om hvorvidt Skåne er mere dansk end svensk, behøver man blot at tage til een af de små skånske kystbyer, såsom Brantevik eller sågar Kristianopel. Det er som at se et nordsjællandsk fiskerleje indtil for 40-50 år siden, og det har absolut intet svensk over sig. Kristianopel har endda en typisk ’sjællandsk landsbykirke’, der arkitektonisk intet som helst har at gøre med de svenske kirker. (Ikke uden grund flager man udenfor med både det svenske og danske flag, i samme højde).

  At den skånske befolkning i 1658 og derefter, blev brutalt forsvensket af de svenske sejrherrer, er historisk veldokumenteret. Hvorvidt skåningerne historisk så følte sig som danskere, er en anden sag, men svenskere lå dem nok fjernere.

 40. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Larsen

  “Jeg har det lønlige håb, at nogle behjertede svenskere fanger den 17-åriges voldtægtsmænd og sørger for, at de får et særdeles langvarigt ophold på intensiv med følgeskader resten af livet.”

  Lønligt?

 41. Af jørgen andersen

  -

  Som adskellige kilder har dokumenteret, så er KRIMINALITETEN i Danmark MANGEDOBLET. Ja, den er nærmest EKSPLODERET, og ligheden med Sverige bliver større og større. Udgifterne til indvandringen er også KOLOSSALE, så den megen propaganda om “berigelse” er uærlig, vildledende og bedragerisk. Se den korte avis og uriasposten

 42. Af Niels Larsen

  -

  NIELS JUUL HANSEN

  Ikke længere. Nu er det jo offentliggjort.

 43. Af Gert Hansen

  -

  ‘… racistiske intimidering..’

  Ja, det er svært med de fremmedord. Jeg formoder, at der ovenfor menes stigmatisering og ikke intimidering.

  Hvordan noget sådant kan være ‘racistisk’ står hen i det uvisse, men det er et ofte fejlagtigt brugt udtryk af muslimer og muslimske apologeter, som bruges meget af den svenske herskende elite, til at stigmatisere anderledes tænkende og menene, som racemæssigt sagtens og ofte er af samme race som eliten.

  Man er vidende til meget fordrukkent nonsens.

  PS: Og så venter jeg bare på den om nazi-Gert. Nazi er et andet latterligt udtryk for at stigmatisere sine politiske modstandere. Også galdet ‘Godwin’s Lov’.

 44. Af jEns hAnsen

  -

  AF GERT HANSEN – 19. DECEMBER 2017 15:15.

  Hvis personer fra højrefløjen er så langt ude, at de bruger muslimske navne som intimidering af andre. Som den ultimative tilsvinelse.
  Så må man sgu håbe og formode, at PET holder øje med dem.

 45. Af niels peter lemche

  -

  Mitte Just, jeg ved ikke, om danskerne er så specielt interesserede i svenskerne. Jo, københavnerne givetvis, men er de det f.eks. nordenfjords? Og er de deroppe mindre interesserede i nordmændene end i svenskerne. Jeg forestiller mig at optagetheden af svenskerne overvejende er et københavnerfønomen, og at jo længere man kommer bort fra Øresund, jo mindre bliver interessen. Jeg forestiller mig, at en indbygger i Sønderborg er langt mere interesseret i tyskerne end i svenskerne (for ikke at tale om indbyggerne på djævleøen).

  Indtil for få år siden, vidste man selv i Skåne intet om sin historie før 1658. Det er stadigvæk tilfældet hos de fleste. Derfor er Danmark ikke et sted “man kom fra”. Den arv er stort set udraderet. Men nysgerrigheden er der, og der kommer til at ske en ændring, også som reaktion mod Stockholm, som presser på for at genoplive svedificer, senest med flagforbuddet mod det skånske flag, et forbud der ingen gang har på jorden.

  At smålændingene er noget andet, det ved man også nord for Småland. Der er dog produceret én formidabel person i Småland, Linné.

 46. Af niels peter lemche

  -

  GERT HANSEN, husk, som der stod i min lillebrors blå bog i gymnasiet: Man skal ikke bruge fremmedord, man ikke er korpulent til!

 47. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Niels Juul Hansen

  Du nægter at tro på, at der bliver begået flere voldtægter i Sverige, end i Danmark.

  Men din benægtelse af problemerne får dem ikke til at forsvinde -tværtimod, så giver den forbryderne ideelle betingelser.

  Din tilvalgte blindhed hjælper hverken de svenske kvinder, der er blevet voldtaget, eller de mange, andre ofre for grov kriminalitet, som er begået af migranter, flygtninge, eller deres efterkommere.

  Jeg citerede tidligere i debatten en avisartikel fra januar 2017, der omtalte en undersøgelse fra BRÅ fra 2016, der viste, at svenske kvinder er blevet langt mere angste for, at bevæge sig ud i det offentlige rum, end de har været tidligere.

  Desuden advarede det svenske politi ligefrem de svenske kvinder mod, at gå alene ud i det offentlige rum – indtil det gik op for dem, hvor politisk ukorrekt denne advarsel i praksis er.

  Det svenske politi trak kun advarslen tilbage, fordi den var politisk ukorrekt – advarslen afslører jo, at massemigrationeneaf ikke-vestlige indvandrere har medført en stor stigning i den alvorlige, personfarlige kriminalitet, samt at kvinder er særligt udsatte for at blive ofre.

  For det er desværre et faktum, at der bliver begået langt flere alvorlige voldsforbrydelser, mord og voldtægter i Sverige efter massemigrationen fandt sted, og det er også et faktum, at langt færre af disse grove forbrydelser bliver opklaret, fordi politiet simpelthen ikke kan følge med væksten i den alvorlige kriminalitet – uanset, hvad du har lyst til, at tro.

 48. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt lidt apropos ægte versus falske navne – så er der bevisligt ingen, der hedder Mitte Just. Mitte er et registreret navn for mineral water. Bortset fra det, kan jeg se, at en anden – end mig – har skrevet som Jan Petersen her – Af Jan petersen – 18. december 2017 14:20. Men jeg har da en meget god idé om, hvem falskspilleren er. Begge eksempler virker ret barnlig – efter min mening 🙁

 49. Af Martin Jørgensen

  -

  Apropos Sverige og Småland, så kalder det på erindringen fra Vilhelm Mobergs bøger om Karl- Oskar og Kristina og tv serien udflytterne.
  Og ikke mindst replikken “Karl – Oskar jag’ me’ barn igjen ”
  Herlig serie om denne fattige familie der på grund af nød og fattigdom vælger at emigrere til Amerika .
  Måske kan historierne om de mange svenskere der udvandrede, være en del af forklaringen på svenskernes hidtidige tolerance overfor indvandring.
  Men spørgsmålet er, hvor længe endnu består denne tolerance ?

 50. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Det går op ad bakke for Metoo-kampagnen i Sverige…

  En kvindelig, svensk retsformand har netop frikendt fem migranter, der var tiltalt for, at have gruppevoldtaget en kvindelig stofmisbruger, fordi hun ikke troede på påstanden om, at der var tale om voldtægt.

  Så forstår jeg bedre, at svenske kvinder er blevet langt mere angste form, at bevæge sig ud i det offentlige rum, end de var før massemigrationen fandt sted og antallet af overfaldsvoldtægter, begået i det offentlige rum, steg voldsomt.

  Hvis loven ikke bliver anvendt i praksis, så kan de svenske feminister stramme voldtægtlovgivningen, så meget de vil, uden at det hjælper det virkelige ofre.

  Så må de blive hjemme, eller se sig angst over skulderen, når de forlader hjemmet, for lovens lange arm er mere interesserede i, at beskytte forbryderne mod racisme.

Kommentarer er lukket.