Voldtægter i Sverige

Af Kasper Støvring 251

 

 

Tre kvinder er i de seneste uger blevet gruppevoldtaget i Malmø. I weekenden blev en 17-årig kvinde voldtaget på så grusom vis, at en politibetjent med 35 års erfaring udtaler, at han aldrig har set noget lignende. Endnu kendes gerningsmændenes baggrund ikke, og gerningsmændene kan jo i princippet have forskellige baggrunde. Så lad os holde os til det generelle. Hvad siger statistikken? Vi ved fra domsudskrifter, at over 95 procent af gerningsmændene bag overfaldsvoldtægter har udlændingebaggrund. Men myndighederne skjuler disse tal, og de vil sjældent give signalement på gerningsmændene. Det kunne jo stigmatisere gerningsmændene og fremkalde racisme, må vi forstå.

 

Man skal altså kunne aflæse koderne. Det svarer lidt til, når man herhjemme læser, at det er ”unge”, der begår overfald og kaster sten på biler fra broer. Man vil ikke rykke ud med et signalement. På den måde er nyheder i Danmark nogle gange også kodede og underkastet en form for selvcensur. Man kalder det etnisk filtrering, når den etniske baggrund ikke oplyses. Man kender det i stor stil fra Sverige, men også fra historien. Når man ser gamle Hollywood-film ved man, at der er koder, der skal tolkes, for at man kan forstå budskabet. Censuren nøder instruktørerne til at indlægge skjulte tegn på forbudte temaer i deres film. Hører man, at en kvinde er fra New Orleans, ved man f.eks., at hun er prostitueret. Bemærker en mand en anden mands parfume, er der tale om homoseksualitet. Og ryger en mand og kvinde sammen, ved man, at de lige har haft sex.

 

Og sex er, hvad det handler om. Man er i Sverige for længst gået fra voldtægter til gruppevoldtægter og nu også til torturvoldtægt. Situationen er så alvorlig, at myndighederne har anbefalet, at kvinder ikke færdes på gaderne alene efter mørkets frembrud. Samtidig kører en Metoo-kampagne for fuld udblæsning i landet, og den svenske regering vil fremsætte et lovforslag, der forbyder sex med en person, som ikke udtrykkeligt har sagt ja eller aktivt udtrykker ønsker om at deltage. Det vil naturligvis ikke forhindre voldtægt, men den politisk korrekthed, der gør seksualitet til en kontrakt, vil bidrage til at ødelægge relationerne mellem kønnene: Den spontane flirt, den dristige forførelse, den ”forbudte” fascination, den gådefulde tiltrækning og de sære lyster kriminaliseres.

 

Logikken er den velkendte: Fordi man i tide ikke har villet gøre det ene fornødne, står man med et samfundsproblem, der er så stort, at man ser sig nødsaget til at gribe til radikale midler, der skal håndtere problemet på en måde, der for det første ikke vil virke, og for det andet vil fremkalde utilsigtede negative konsekvenser på andre områder, så det, der faktisk virker, vil blive ødelagt.

 

Sverige er officielt en humanitær stormagt med en multikulturel identitet. Masseindvandringen fra Afrika og Mellemøsten har været og er stadig enorm. Ifølge PEW vil muslimer i Sverige i 2050 ud fra en forsigtig vurdering udgøre cirka 20 procent af befolkningen. Altså mere end det dobbelte af, hvad der i dag befinder sig i Frankrig; et land, der er i permanent undtagelsestilstand på grund af den islamiske trussel. Man burde, også i Sverige, have standset indvandringen, men har gjort det modsatte. Det har skabt alarmerende høje kriminalitetstal i det, man polemisk kan døbe voldtægtsstormagten. Og det har skabt en stat, der er gået amok i sære ideer.

 

251 kommentarer RSS

 1. Af jEns haNsen

  -

  AF NIELS PETER LEMCHE – 19. DECEMBER 2017 12:22
  “Kaspar Støvring, det siger han jo; men kan du ikke se i filerne, om det nu også er hans rigtige navn?
  Men derfor kan Hansen godt hedde Hansen og være født på Nørrebro!.”

  Sygt nonsens.
  Hvem er Lemche mon?

 2. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Egentlig var det bedst, hvis vi lod svenskerne klare problemerne i Sverige selv, uden at blande os. Jeg er sikker på, at de er bedst til det, og at de ved, hvad der skal gøres, og at de har situationen under kontrol. Det er et usympatisk træk hos danskeren, at han intensivt svælger i ulykken hos naboerne, også når han ved, at det meste er frit opfundet og vildt overdrevet. Faktisk ved vi ingenting, men vil tro det værste. Det har givet os dansk folkeparti.

  Enten sker der for lidt i Danmark, eller også sker der ting, man ikke kan eller vil erkende. Vi er jo bare bedre, ved vi med os selv. Lad os svine svensken, så er der forhåbentlig ingen, der interesserer sig for vort eget snavs.

  Som gode naboer burde vi tilbyde svenskerne hjælp til at komme igennem vanskelighederne, hvis de har behov for hjælp. Hånlig nedladenhed hjælper ingen. Det er for småligt at demonstrere skadefryd.

 3. Af Mitte Just

  -

  Martin Jørgensen, for nogle år siden købte jeg til jul en dvd med Vilhelm Mobergs tv-serie om Oscar og Kristina . Det lader sig stadig gøre at se den med fornøjelse og også en del gys over, hvad de måtte igennem. Men det var jo det, der gjorde familien til amerikanere. De måtte kæmpe for at blive det eller rettere sagt for, at deres børn blev det. Hvis de ikke sørgede for at få produceret noget, der gav dem mad på bordet, fik de ingen mad, så enkelt var det.. Hvis de havde beklaget sig over, at de var ofre, ville folk have troet, at de var vanvittige. Noget helt andet er, at folk jo havde deres stolthed.

 4. Af Flemming Lau

  -

  Denne verdens Niels Rolskov’r og ZS’ere så utroligt sensible, når man giver dem svar på tiltale. Men de holder ikke sig selv tilbage når det gælder om at dæmonisere andre de er uenige med! De forholder sig sjældent til substansen og deres vej til helvede er brolagt med undskyldninger og whataboutism.

  “Nåh …….er lille Mette blevet toturvoldtaget…? Det var vel nok synd, men mon ikke at det er danskernes egen skuuld…? Tonen, tonen du ..! eller også er det Fogh’s skyld og hans befrielseses kriges skyld…!” Også selvom voldtægtsforbryderen evt. skulle vise sig at være af tyrkisk afstamning. Al indvandrerkriminalitet skyldes aldrig forbryderen selv. Han er bare en forfulgt uskyldighed, øffer de ideologiske Stazi orgler fra rød stue alt imens nazi kortet trækkes i en uendelighed.

  Måske skulle de nationalkonservatives Nytårsforsæt være at behandle dem, som rådne æg! På den anden side minder stanken os jo om, hvad mor Danmark netop ikke skal udvikle sig til..! Jeg tror sørme vi tager et år til, med saltningen…!

  Det

 5. Af Svend Jensen

  -

  @NIELS PETER LEMCHE – 19. DECEMBER 2017 15:49
  Den svensk/skånske stjerne-arkæolog Sven Rosborn berettede i et skrift engang, at hans nysgerrighed med hensyn til Skånes historie blev vækket, da han i gymnasiet blev udsat for den rigssvenske opfattelse af Skånes fortid.
  I svenske gymnasier eksisterer Skåne historie simpelthen ikke før 1658. Skåne popper bare op af jorden og ‘glider’ ind i Sveriges historie som om Skåne faldt ned fra himlen!
  Sammenlign dette forhold med hvorledes danske gymnasier gennemgår både Skånelandenes og sydSlesvigs skæbner som de forefaldt.

  Der er noget galt med et land, som fuldstændigt fortier landsdelenes forhistorie. man efterlades med en fornemmelse af, at svenske historikere skammer sig over visse tildragelser i den svenske fortid. Det kan man da kalde en fuldbyrdet voldtægt af sit lands historie.

  Sverige har dog ellers fine historikere, der smukt behandler og skriver om alle emner i svensk historie – Herman Lindquist og den bedste af dem er måske Peter Englund, som er medlem af “svenske Akademien”.

 6. Af Jakob S. Rasmussen

  -

  Hvem er hånlig overfor svenskerne?

  Jeg har ondt af de svenskere, der bliver ramt af de på én gang alvorlige og undgåelige problemer, som den forcerede massemigration fra ikkevestlige lande, medfører; jeg håner dem på ingen måde.

  Men jeg vil selvfølgelig ikke have de samme problemer, som de har i Sverige.

  Derfor er jeg selvfølgelig lige så kritisk, overfor de på én gang naive og aggressive svenskere, der vil tvinge Danmark til – ligesom Sverige – at modtage alt for mange ikke-vestlige migranter på én gang naive svenskere til, at de kan integreres ordentligt, som jeg er overfor danskere med de samme uansvarlige holdninger, og den samme, ekstremt arrogante holdning overfor folk, der er uenige.

 7. Af Jan Petersen

  -

  Jeg stødte i øvrigt lige på en læseværdig artikel omkring arabisk “integration” på denne side af Sundet – nemlig Danmark.

  “Naser Khader: Jeg fortalte 50 arabiske kvinder om integration – men de ville kun vide, om jeg kunne hjælpe dem med at få flere penge ud af den danske stat”
  https://denkorteavis.dk/2017/en-naser-kharder-skulle-fortaelle-50-kvinder-om-integration-men-de-ville-kun-vide-hvordan-de-kunne-pa-flere-penge/

 8. Af jEns hAnsen

  -

  AF JØRGEN VILLY MADSEN – 19. DECEMBER 2017 17:05.

  Jo.
  Man kan godt undre sig over den sygelige interesse for de retlinede og generelt hæderlige svenskere.
  Men inden man bliver bedrøvet, så skal man huske på en ting.
  Det er jo ikke den almindelige dansker som deltager i debatten.
  Det er de samme 8-10 personer fra den yderste højrefløj som fører ordet her.
  Som de gør på alle blogs.
  Det har intet med almindelige danskeres mere ædruelige og sobre tankegang at gøre.
  Heldigvis da.
  Så var Danmark ilde stillet.

 9. Af Gert Hansen

  -

  Svend Jensen:

  Det er helt korrekt, at Skåne i officiel svensk historie ‘popper bare op fra jorden’ efter 1658.

  For få år siden så jeg et skilt uden for Vä kirke, sat op af Länsstyrelsen med et referat af Väs historie, samt en ‘time-line’ fra år 1000 til år 2000. Intet sted på den står der, at området var under den danske krone, men der står, at i 1658 begyndte ‘Svensk stormaktstid’. Intet om at fra 1658 overgik området til Sverige fra Danmark. I selve teksten nævnes Danmark overhovedet ikke, men der står dog, at Christian IV i 1612 forbød Vä at blive genopbygget, efter at svenskerne havde brændt byen af tre gange. Chr. IV bekendtgjorde da at Kristianstad skulle bygges istedet, da den, ved Helgeåen, var lettere at forsvare mod svenskerne. Det hjalp som bekendt ikke meget. Danmark nævnes overhovedet ikke ved navn noget steds på tavlen, og er således helt ’skrevet ud’ af svensk historie i den forbindelse.

  Jeg så ved samme lejlighed at turistkontoret i Kristianstad skrev i en brochure en forvrøvlet historie om at Chr. IV anlagde byen efter en drøm, og man nævnte intet om den historiske korrekthed som beskrevet ovenfor. Jeg gjorde turistkontoret opmærksom på dets historieforfalskning, og det blev da også efterfølgende korrigeret, så den kom til at stemme med de faktiske forhold, og ikke længere beskrev en romantisk løgnehistorie.

  Kirken i Kristianstad bygget af Chr. IV er i øvrigt en fantastisk renæssance bygning, i rigtig Chr. IV stil, som man ville ønske lå i Danmark.

  Bortset fra det tror jeg du har helt ret i, at det officielle Sverige ’skammer sig’ over dele af landets historie. Noget lignende svenskernes forhold til alkohol.

 10. Af Jakob Rasmussen

  -

  Jeg har ondt af svenskerne, jeg håner dem ikke.

  Det gælder især de svenske kvinder, som af gode grunde er blevet mere angste for, at bevæge sig ud i det offentlige rum, ifølge en undersøgelse fra BRÅ, der der dækker år 2016.

  Men jeg er selvfølgelig kritisk overfor de svenske politikere, og deres uansvarlige migrationspolitik, for jeg ønsker lige så selvfølgeligt ikke, at Danmark får de samme, fuldt ud undgåelige problemer, som svenskerne i øvrigt på forhånd var blevet advaret om, at de ville få, hvis de tog imod alt for mange, ikke-vestlige migranter og flygtninge på én gang.

 11. Af peter kocsis

  -

  “Naser Khader: Jeg fortalte 50 arabiske kvinder om integration – men de ville kun vide, om jeg kunne hjælpe dem med at få flere penge ud af den danske stat”
  Khader er den helt rigtige at spørge, hvad det angår.

 12. Af Jan Petersen

  -

  Af peter kocsis – 19. december 2017 18:08 – jeg har lidt på fornemmelsen, at “man” kun har læst overskriften, men ikke hele artiklen. Bortset fra det, så findes der kun én Peter Korcis i hele Danmark. Er det dig?

  PS: I øvrigt er – Af Mitte Just – 19. december 2017 17:11 – stadig et fake navn. Det findes ikke. Udelukkende misbrug af et registreret varemærke – Mitte !

 13. Af Martin Jørgensen

  -

  Mitte Just jeg kan læse i kommentarsporet at Mitte er navnet på et mineral water produkt.
  Men never mind , så har man da også prøvet at debattere på det plan.

  Men tilbage til din kommentar ang udvandringen til Amerika , meget enig i, at hvis man vælger at bosætte sig i et andet land-
  Så skal man som udgangspunkt have vilje til at forsørge sig selv og at den personlige stolthed forbyder en at bede andre om at påtage sig forsørgerrollen.

 14. Af M. Just

  -

  Martin Jørgensen. Jeg ved ikke af, at jeg har lagt op til uforskammetheder.Jeg troede, at vi skulle forholde os til et emne, men det lader til at nogen hellere vil udspionere andre. Mitte er et kælenavn, som har været kendt af flere generationer, fordi det blev brugt i en populær børnelekture.

 15. Af Mitte Just

  -

  Hvis du vil udspionere, kan du finde mange mitter på krak.dk

 16. Af niels peter lemche

  -

  Svend Jensen, så kan jeg anbefale Gunnar Wetterberg, Skånes Historie, I-III, Stockholm: Bonniers 2016-17.

  Men jo, tavsheden larmer. Jeg hørte for et par år siden, at den første svensker, der for alvor gav sig i kast med at undersøge emnet, var en pensioneret politimand. Han betragtede tilfældet som en kriminalhistorie. Der er også herovre udbredt tilfredshed med, at Karl XI ikke længere pryder en pengeseddel. Han lod hele den mandlige befolkning i området nord for Kristianstad myrde, et katastrofe området demografisk set først kom sig over i første halvdel af 1800-tallet.

  Men danskerne har i virkeligheden heller ikke gjort meget for at støtte det danske i Skåne. Tænk på Gøngehøvdingen, der foregår i Sydsjælland. Sikke noget nonsens. Der er en grund til, at der i området omkring Kristianstad er flere kommuner, hvori göinge-navnet indgår. Svend Poulsen, gøngehøvdingen, var født i Skåne, men kæmpede på de kanter som dansk officer. Han kunne tage hjem igen. Det kunne hans snaphaner ikke. De blev slagtet.

  Idag har man opkaldt veje og rejst statuer for dem.

 17. Af niels peter lemche

  -

  GERT HANSEN, ja, sikkert korrekt alt sammen; men du kan ikke lade være med at nævne, at Kristianstads byvåben er Christian IVs navnetræk. De gav jo heller ikke byen et andet navn, hvad nordmændene gjorde med Christiania.

  Så det er en speget historie, som man i 1800-tallet i skandinavismens navn gjorde sit til at dække over. Men stadig brister da gotens hjælm og hjerne!

 18. Af M Christiansen

  -

  Der findes få glæder ved dette multikultivanvid. Det er, når de ikke inviterede horder slår til med voldtægt, drab og hvad de ellers ynder at beskæftige sig med, rammer “de rigtige personer”, og det sker da gudskelov.
  Faren til den 19 årige pige, der blev voldtaget og dræbt af et uledsaget flygtningebarn på 33 år, var det vi “her til lands” kalder venligboer.
  Det er tvivlsomt om denne far er blevet klogere. Han har givetvis en undskyldning til fordel det uledsagede flygtningebarn på 33 år.
  Jeg anser det derfor for en formildende omstændighed, hvis den næste flise, der kastes ned fra en motorvejsbro rammer “den rigtige bil”.
  Ønskelisten, over hvem der så skulle side i denne bil, er lang.

 19. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt er langt det meste af såkaldt “historieskrivning” vel blot at karakterisere med et moderne ord – FAKE NEWS. Jo længere man går tilbage i historien, desto mere politisk vinklet, manipuleret og direkte forvansket bliver fortællingerne 🙁

  PS. Bortset fra det, så er “navnet” Mitte Just stadig fake – findes ikke 🙂

 20. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Rettelse:

  “Derfor er jeg selvfølgelig lige så kritisk, overfor de på én gang naive og aggressive svenskere, der vil tvinge Danmark til – ligesom Sverige – at modtage alt for mange ikke-vestlige migranter til, at de kan integreres ordentligt, som jeg er overfor danskere med de samme uansvarlige holdninger, og den samme, ekstremt arrogante holdning overfor folk, der er uenige.”

 21. Af Gert Hansen

  -

  N.P. Lemche:

  Rigtig nok, men læg mærke til, at stadens byvåben er i de svenske farver. Man har således fravalgt rød og hvid – trods alt.

  Nogle i Kristianstad vil da gerne stå ved deres historie. Da jeg boede på Hotel Christian IV (stavet på dansk!), husker jeg dér med glæde og tilfredshed et stort maleri der viste søslaget ved Öland i 1676, som svenskerne tabte til Danmark-Norge bistået af Nederlandene.

  At Danmark så 81 år senere tabte det hele p.g.a. inkompetente og politisk uduelige konger, der jo er en løbende del af dansk historie i de sidste mange hundreder år. Vi har jo vadet fra det ene militære og politiske nederlag efter det andet, som har gjort landet stadig mindre. Svenskerne havde vel også brug for det skånske kornkammer.

 22. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Hvad skyldes denne perverterede sygelige optagethed af voldtægter i Sverige? Lad dog svenskerne bekymre sig om det og tage sig af det. Indlæggene her gavner ingen.

  Hvem har glæde af kommentarerne her på bloggen andre end folk med et sygeligt behov for at bore i andres ulykke eller et endnu mere sygeligt behov for at deltage i noget tilsvarende i Danmark?

  Det er tragisk.

 23. Af Jakob S. Rasmussen

  -

  Det er muligt, at du er ligeglad med, om antallet af grove overfaldsvoldtægter er steget voldsomt i Sverige, som en direkte følge af massemigrationen for et par år siden, men det viser jo kun, at du er afstumpet, hvilket mildest talt ikke er noget, at prale af…

  Rettelse:

  “Derfor er jeg selvfølgelig lige så kritisk, overfor de på én gang naive og aggressive svenskere, der vil tvinge Danmark til – ligesom Sverige – at modtage alt for mange ikke-vestlige migranter til, at de kan integreres ordentligt, som jeg er overfor danskere med de samme uansvarlige holdninger, og den samme, ekstremt arrogante holdning overfor folk, der er uenige.”

 24. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt er jeg meget enig i denne udtalelse – “Hvad skyldes denne perverterede sygelige optagethed af voldtægter i Sverige? Lad dog svenskerne bekymre sig om det og tage sig af det.”

  Hvad der sker af gangrape af svenske flicker og det svenske samfund – i det hele taget – rager også mig herfra og til evigheden. MEN det skræk scenearie er vel trods alt værd at diskuttere som en reminder om, hvad der venter Danmark . . . . !

 25. Af Flemming Lau

  -

  “Khader er den helt rigtige at spørge….!”

  Det er han faktisk. Han er modig og demokrat. Og jeg er ganske sikker på, at det vil hans afkom også vise sig at være, imodsætning til mange andre indvandreres afkom. I hans bog “Ære og skam” fra ’96, illustreres det fint at Islams æres begreber er totalt omvendt de jødiske kristnes.

  Hvordan kan det være anderledes når rettroendes frygt for”Efterlivet” i valget mellem næstekærlighed og det at adlyde Muhammed, oftest ender med sidstnævnte…!
  Mange velintegrerede muslimer er siden kommet til, med kritik af de rettroendes utaknemmelighed mod landets oprindelige befolkning, der har modtaget dem så generøst. En ting er at det ikke har vundet gehør hos de rettroende som nu udgør 75% af muslimerne.

  En ganske anden ting er at de danske Islamofile, ikke blot vender det døve øre til, men derimod dæmonisere de indvandrere der tør stå op og ser stort på den sygelige sociale kontrol der hersker i ghettoerne. Hvad Khader ikke er blevet kaldt af en selvretfærdig venstrefløj. Kokosnød, flødebolle, forrædder og det der er værre. Khader lever i dag under politibeskyttelse, og det er lidet misundelsesværdigt…!

  “Khader er kritisk og det kan VI ikke li” siger de politisk korrekte. Men det er derimod “sandheden” der er problemet. De vil ikke erkende at en kultur der tvinger en voldtaget pige, til at gifte sig med den kriminelle voldtægtsmand, for at undgå æresdrab, er i total modstrid med vestens friheds og menneskerettigheder. Vi kan blot se på de sædvanlige slamofiles kommentarere på denne blogs indlæg. Hvor mange af de 3-4 stykker, har nogensinde besindet sig og taget afstand fra de overgreb der snart er en dagligdags foreteelse…? Ingen!

  Det eneste der bekymrer dem er at det ikke går hurtigt nok med Danmarks og vestens ødelæggelse!

 26. Af niels peter lemche

  -

  GERT HANSEN, det er baggrundsfarven, det kniber med. C4 er i gult, men hvor du ser det på bygninger i København er det i guld eller bronze. Det er vist da sjældent i rødt. Men på torvet står en vogn og sælger korv. Den har Dannebrog malet på og sælger, siger den “røde pølser”.

 27. Af Kim Olsen

  -

  AF JØRGEN VILLY MADSEN – 19. DECEMBER 2017 21:36
  Hvad skyldes denne perverterede sygelige optagethed af voldtægter i Sverige? Lad dog svenskerne bekymre sig om det og tage sig af det. Indlæggene her gavner ingen.

  Altså. Ifølge Jens Hansen deles den perverterede og sygelige optagethed kun af 6 – 8 stykker her i Danmark, så det er vel til at overse. Han plejer at have ret.

 28. Af Mitte Just

  -

  “Han er modig og demokrat. Og jeg er ganske sikker på, at det vil hans afkom også vise sig at være, imodsætning til mange andre indvandreres afkom”

  Samtlige indvandrermænd, der som de første kom i folketinget, havde en lyshåret dansk kone, og hvorfor mon det? Samtlige koner fik nok og udtalte til pressen. deres lettelse over at have forladt mændene. Det er i dag konerne, der opdrager børnene, så du får sikkert ret.

  Khader er gået i en fælde, og den er ikke muslimsk.

 29. Af Flemming Lau

  -

  “Khader er gået i en fælde…!”….?

  Gælder det også for:

  Ahmad Mahmoud
  Bassan Tibbi
  Massaud Fouroozanreh
  Sara Omar
  Bassam Tawil
  Burak Bekdil
  Raymond Ibrahim
  Amir Taheri
  Najat Al Saied
  Jaleh Tavakoli
  Yahya Hassan
  Cherif El-Ayouty ….?

  For blot at nævne nogle få stykker, der tager afstand fra rettroende muslimers had og som nyder vestens frihed!

  https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=YM3aUNGlPRk

 30. Af Jens hAnsen

  -

  AF PETER KOCSIS – 19. DECEMBER 2017 18:08

  Khader lefler for den yderste højrefløj. Det er der penge i.
  Khader er en hadprædik ant, populist og demagog.
  Nu er han så også begyndt med at true kvinder til tavshed.
  Den yderste højrefløj elsker den slags.

 31. Af Gert Hansen

  -

  Niels Peter Lemche:

  Glæder mig at høre, at man stadig kan få en rød pølse hinsidan. Det er ved at være en sjældenhed på disse kanter.

 32. Af Rosa Harald Kristiansen

  -

  Jens Hansen/J. Hansen
  Det kan vel ikke undre dig, at du får svar på tiltale på en højreorienteret avis. Du og L S + vennerne er de suverænt de mest uetiske og umoralske ordsmede på Belingske, især på de unge højreorienteredes blogs. Ord som køter, dranker, drikfældig, pædofil, fårehyrder, gedehyrder, nasser, pengekriminel, dyremisbruger, jødisk agent, børnemisbrugere og meget meget andet. Listen er lang over jeres svinen andre bloggere til. I er her bevist for at ødelægge bloggene. I burde udelukkes fra bloggene, indtil I kan holde jer til argumenter og ikke bare NID, hvis du ved hvad det er. I har forfulgt L e m c h e indtil han gav op i en periode. I får ikke held til at jage mig væk, til trods for jeres udsagn om, at jeg skulle være:
  1. Nasser
  2. Tage arbejde fra andre, selv om jeg har skaffet over 200 mennesker arbejde i mange år.
  3. Fårehyrde.
  4. Gedehyrde.
  5. Pengekriminel, der burde tages af dage.
  6. Pædofil.
  7. Dyremisbruger.
  8. Højreekstremist, selv om jeg har fortalt utallige gange, at jeg stemmer til venstre for midten.
  9. I bliver ved med at kalde mig mand, selv om jeg er en kvinde.
  10. Jeg beskyldes for at have modtaget SU, selv om jeg hverken har fået SU eller lån.
  11. Dranker.
  Og vi kan blive ved.

  I har for længst overskredet grænsen for al anstændighed, ingen respekterer jeres synspunkter, selv om nogle af dem er fornuftige, så som den tåbelige invasion af Irak. Men argumentationen for, at en ung mand, der er 3.-4. generationsindvanderer og som har dræbt et menneske, skulle være samspilsramt på grund af Irakkrigen, er ørkesløst sludder. Det er ikke synd for ham, han er bare en gemen morder, uanset hans ophav eller religion. Hans forældre har glemt at lære ham livets regler. Unge muslimske mænd, der voldtager kvinder, er bare gemene voldtægtsforbrydere. Unge indvandrere kunne sagtens vælge andre veje end kriminalitet, og det gør heldigvis mange. Ikke vestlige indvandrere burde tage skeen i den anden hånd og få sig et arbejde, give deres børn lov til at leve i det samfund de er kommet til, lære ordentligt dansk og derved øge deres livsløn. At stå med hånden frem, giver ikke nogen selvrespekt, ligegyldigt hvor man kommer fra. Selvfølgelig bør vi hjælpe arbejdsløse, syge og handikappede. Og til sidst, indvandrerkvinderne skal ud på arbejdsmarkedet og deres mænd bør ikke holde dem hjemme. Det jeg skriver her, kalder du højreekstremisme. Det er det ikke, det er hvad vi andre har gjort de sidste mange mange år. Vi går på arbejde for at støtte det samfund vi kan lide at leve i. Jeg har desværre mødt alt for mange muslimer i mit frivillige arbejde, som ikke yder og misbruger det danske samfunds velvilje til det yderste. Det er der sikkert også etniske danskere, der gør. Det gør det bare ikke bedre.

 33. Af jEns hAnsen

  -

  AF ROSA HARALD KRISTIANSEN – 20. DECEMBER 2017 8:50

  Dit forvrøvlede kaudervælsk kan jeg ikke forholde mig til.
  Jeg henvender mig aldrig til dig i første omgang. Hvorfor skulle nogen gøre det?
  Føler du dig ramt personligt af det jeg skriver i generelle vendinger, så er det dit problem.
  Jeg giver dig et svar, når du overfalder mig verbalt og uprovokeret. Som nu.
  Hvad du har kørende med andre på diverse blogs, det er dit problem.
  Jeg er bedøvende ligeglad.
  Men venligst bland mig udenom om det, som du har kørende.

 34. Af Niels Larsen

  -

  ROSA HARALD KRISTIANSEN – 20. DECEMBER 2017 8:50

  Helt enig.

 35. Af niels peter lemche

  -

  ROSA HARALD KRISTIANSEN, det er OK, at du giver igen. Jeg har i mange år sagt, at forskellen på en islænding og en islænder er antallet af ben. Samme stridbare gemyt. Ved det fra konens fire islandske heste og hendes venner, en del deroppefra.

  Men der er i virkeligheden tale om et par meget syge personer, der benytter alle mulige tricks for at blive her, inklusive skiften af servere og åbenbart en måde at komme uden om IDP-systemet, eller hvad det ny hedder. Du kan blive ved med at fortælle dem, hvem de er. For en trold er det guf, og den lever af det.

  Jeg forsøger at ignorere dem. Det er ikke altid let.

  Og resultatet af mine mange klager over LS var, at Berlingske blog lukkede ned for min universitetsmailadresse. Kan man ikke slippe af med trolden, kan man slippe af med den, der klager over den.

 36. Af Rosa Harald Kristiansen

  -

  Jeg kan godt lide svenskere, dem jeg har arbejdet sammen med i mange år. De har dog skismaet det humane og våbnene. De anser sig bedre end danskere og synes selv de er mere humane og større. De er mere styrede som befolkningsgruppe, end danskerne. Så er Danmark meget lille for dem, men yndigt og de holder af København. For os, der kender dem godt, er de ikke særligt hellige. De er ikke mindre fremmedfjendske end danskere. Ord som “svartskallar” er ganske almindelige, de holder det bare indenfor gruppen. “Gruppen” er stærk i Sverige. De ser stort på sig selv i det historiske perspektiv. Det gør danskerne nu også. Begge er kongedømmer og har aldrig været kolonier. Jeg, som er fra en tidligere koloni, dog født i en republik synes I er lidt morsomme begge to, men søde, så stolte I er af jeres kongedømmer.
  Stockholmere kan ikke forstå jyder og vise versa. Skåninge kan godt lide Danmark, men kunne ikke tænke sig at blive del af Danmark. De forstår dansk, men vi kan ikke altid forstå alt på skånsk. Københavnere og skåninge ligner hinanden noget. Der er dog en sjov ting ved svenskerne og det er, at der er større korruption indenfor det offentlige. Det havde man ikke troet. Jeg håber alt det bedste for dem. Selv om de er et stort land, har de taget munden for fuld. De unge mænd, som vi døfter, er af vidt forskellig kultur fra svenskernes. Svenskerne er styrbare, det er muslimer ikke i samme grad. Disse unge mænd indordner sig ikke og gør bare det de selv synes, uanset hvem det går ud over og de er kulturelle analfabeter. De er blevet Malmø, Göteborg og Stockholms problem. De har taget for mange ind med for forskellig kultur fra den svenske/nordiske. De får økonomiske problemer. Ældre svenskere, der har været med til at bygge landet op er blevet yderst fattige, for at de utallige indvandrere kan blive forsørget. Det vil ende med en meget større fjentlighed end den nuværende. Det vil ikke kunne undgås.

 37. Af Kasper Støvring

  -

  Det er sært, at især kvinder er åbne for ikke-vestlig indvandring, eftersom det især er kvinder, den rammer. En FB-ven skriver om Sverige (forkortet):

  ”I 2016 blev der begået 189.660 voldtægter eller forsøg på voldtægt i Sverige. Det er 520 om dagen.

  Kilde: https://www.expressen.se/kultur/isobel-hadley-kamptz/det-ar-i-stort-sett-riskfritt-att-valdta-nagon/

  Sverige skummer af raseri over den helt usædvanlige sag hvor en kvinde angiveligt er blevet gruppevoldtaget af 20 gerningsmænd. Raseriet er ikke blevet mindre af at kun 5 af de 20 formodede gerningsmænd er blevet anholdt og tiltalt, og at samtlige 5 er blevet frikendt. Kvindens advokat Elisabeth Massi Fritz kalder dommen (frifindelsen) for en skamplet på det svenske retsvæsen.

  Kilde: https://www.expressen.se/kultur/isobel-hadley-kamptz/det-ar-i-stort-sett-riskfritt-att-valdta-nagon/

  ”Gør det om og gør det rigtigt”, skriver Catarina Lundbäck i en artikel i Expressen, med henvisning til politiets helt ekstremt ringe efterforskning. Catarina Lundbäck er af den overbevisning at politiet ikke rigtigt har gidet tage kvinden alvorligt fordi hun er stofmisbruger.
  Kilde: https://www.expressen.se/kronikorer/catarina-lundback/gor-om-gor-ratt-polisen-omojligt/

  Umiddelbart efter den opsigtsvækkende frifindelse samledes en gruppe kvinder til en protest i Fittja centrum, – der hvor voldtægten angiveligt fandt sted. En ”gruppe unge mænd” chikanerede de fremmødte kvinder med hånende tilråb, skældsord og latter.
  Kilde: https://www.expressen.se/nyheter/stockholm/demonstration-till-stod-for-valdtaktsoffer-stordes-av-man/

  Ifølge Brå blev der i 2016 anmeldt 20.300 seksualforbrydelser. Det er en stigning på 12 procent i forhold til 2015.
  Kilde: https://www.bra.se/brott-och-statistik/statistik-utifran-brottstyper/valdtakt-och-sexualbrott.html

  De 5 frikendte er disse. De er alle ikke-vestlige indvandrere fra MENA-landene, ligesom de 15 øvrige der har medvirket ved den formodede gruppevoldtægt.
  Sohail Akhtar. 23 år.
  Abdimalik Mohamed Ali. 21 år.
  Hakan Samet Demirkiran. 24 år.
  Amir Farid Said. 19 år.
  Nenad Veselinovic. 29 år.
  Disse oplysninger er offentligt tilgængelige, – i øvrigt med både personnummer og adresse – og kan downloades som et udskrift af dommen fra Södertörns Tingsrätt. I domsudskriftet beskrives endvidere den grusomme mishandling ofret – ifølge anklageren – har været udsat for.”
  Kilde: https://minfil.org/xctaodd8b9/S_dert_rns_TR_B_8127-17_Dom_2017-12-19.pdf

 38. Af Niels Larsen

  -

  Jeg har – som andre – offentliggjort deres navne og adresser på Facebook.

  Og opfordrer andre til at gøre det samme!

 39. Af Kim Ols en

  -

  AF KASPER STØVRING – 20. DECEMBER 2017 10:00

  Og det er jo her venstrefløjens dilemma træder frem. De vil for alt i verden ikke forholde sig til de negative sider af indvandringen fra MENA, og de er traditionelt (og tak for det) optaget af kvinders rettigheder.

  Desværre er der en indbygget modsigelse i de to standpunkter.

  Indtil videre bliver kvindernes ret til ikke at blive krænket sørgeligt nok tilsidesat og ofret på multikulturalismens alter.

  Som en blogger fra venstrefløjen skriver: Hvorfor denne sygelige interesse for voldtægter? Det foregår jo i Sverige. Mere tydeligt kan det nok ikke udtrykkes.

 40. Af niels peter lemche

  -

  Kim Olsen, det tager ikke mere end ½ time at komme fra Malmø til København. Det er den samme tid, det tager at komme fra Helsingør til København. Fra Helsinborg tager det tyve minutter at sejle over til Helsingør.

  Det kan godt være, at det sker i Sverige (og i Sverige er det samlet om bestemte steder); men hvornår ender problemerne i Danmark?

  Det svenske politis indsats er patetisk; men de er skåret ned til sokkeholderne.

 41. Af niels peter lemche

  -

  Kasper Støvring, det var vist i øvrigt en meget privat statistik over svensk voldtægt, du refererede. Jeg har prøvet at finde andre oplysninger.

  Denne artikel er interessant: Er Sverige virkelig Europas ’voldtægtshovedstad’?
  https://www.mm.dk/tjekdet/artikel/svensk-vold

  Konklusionen er også interessant, at Sverige såvel som Grønland er de rene duksedrenge i forhold til Grønland. Men interessant er også diskussionen om forskellene i lovgivningen i Danmark og Sverige og dermed også i definitionerne på, hvad der er voldtægt.

 42. Af Rosa Harald Kristiansen

  -

  Den foreslåede nye lovgivning i Sverige, blev kommentret af en dansk jurist i nyhedsprogrammet Dagen på DR2 i går. Hun fremkom med fornuftige synspunkter om emnet og fik mig til bedre at forstå hensigten med lovforslaget. Da jeg læste det første gang virkede forslaget noget luftigt. Hendes pointer var interessante at høre. Hun mente, at Danmark burde overveje en lignende lovgivning, fordi gråzonen, hvor mænd ikke bliver dømt for deres handlinger bliver mindre og færre sager henlagt, samtidigt skal mænds retsikkerhed også sikres.

 43. Af Kasper Støvring

  -

  Lemche, der er masser af ikke-private tal, man skal bare lede lidt.
  Nå, men her er lidt om den omtalte “moddemonstration”:

  ”Sidst på eftermiddagen i går var godt 30 kvinder derfor taget til den centrale plads i Fittja for at gennemføre en manifestation for at kræve, at flere blev kendt skyldige i voldtægtssager og at de også fik hårdere straffe. Men kvinderne fik ikke lov til at gennemføre manifestationen i fred. For kort efter, de var gået i gang, begyndte en gruppe yngre mænd at samle sig. De råbte og hånede manifestationen, og mændene tilkendegav, at de var glade for at deres venner var blevet frikendt i sagen.”

  https://ekstrabladet.dk/112/efter-svensk-voldtaegtsfrifindelse-maend-haanede-manifestation/6967150

 44. Af jEns hAnsen

  -

  AF NIELS PETER LEMCHE – 20. DECEMBER 2017 9:26

  Jeg kan garantere dig for, at jeg gør alt for at ignorere dig og “Harald”.
  Og hvad I ellers kalder jer.
  Frastødende at I overfører alt jeres had, nag og bitterhed til Støvrings blog.
  Problemet er ikke nyt.
  Højrefløjens herremennesker går helt amok, når de får svar på tiltale.
  Så kommer alt klynkeriet..

 45. Af jEns haNsen

  -

  AF ROSA HARALD KRISTIANSEN – 20. DECEMBER 2017 10:39
  “I har ret, de bør ignoreres. Lemche du har ret, de har flere gange hacket Belingske. Jeg har fået advarsler mange gange. Selv om jeg skriver dette, spiller det ingen rolle for dem, de er ligeglade. Som du siger, de er argumentresitente og fuldstændig uden skrupler.”

  Kære Kasper Støvring.
  Ovenstående indlæg fra denne “Harald” er så vanvittigt, at I nok bør lade jere IT afdeling kigge på det.
  Evt. bør I anmelde det til politiet. Så det kan blive grundigt undersøgt.
  Den slags vanvittige nonsens bør ikke stå uimodsagt.
  Du kender min mail og addresse og to IP addresser. I Danmark og i Korea.

 46. Af Rosa Harald Kristiansen

  -

  Jeg har ikke tid til dig J. H. Du svarer som altid, ureflekterende. Du er ikke socialist, du er styret af et antidemokratisk sind. Hav en god dag.
  Jeg skal arbejde.

 47. Af Flemming Lau

  -

  For den rene er alting rent!
  Det har undret mig at der er personer bosiddende i “Det generelle Social demokratiske Danmark” der lider af den vrangforestilling, at der findes en en ekstrem højrefløj i landet.

  Nuvel der har været en med nogle medløbere, men jeg mener nu at Johnny Hansen (JH) er gået på pension.
  For at gøre forvirringen total, så har den ekstreme og totalitære venstrefløj overtaget den anti-semittiske fakkel. De kalder den bare for anti-zionisme og er et fedt! Venstrefløjen gør nu fælles sag med islamismen om at stigmatisere jøderne og deres hjemland Israel.
  – Det zionistiske Israel stod bag 9/11.
  – Det zionistiske Israel stod bag IS, det er alm. kendt! (Niels Rolskov Enh-listen)
  Med sådanne stråmænd følger så gemene udtryk som “Happy 9/11” eller “Hamas Hamas Jews to the gas!”

  Samme følelses afstumpethed kan iagttages på den manglende empati overfor vodtægtsofre. I værste fald er der skadesfryd i det gedulgte, for ikke at nævne dem der offenligt går ud og håner ofrene ved at påstå at folket har fortjent det!

  Uden at motivfortolke yderligere, kunne man dog mistænke disse personager for at lide af en mangel tilstand. Enten manglende hjerte eller et stort hul i det, der aldrig er blevet fyldt ud. Men det er der råd for… Bøn i Jesu navn!

 48. Af Mitte Just

  -

  Tak for demonstrationen. Det var bare det, jeg ville vide.

  Helt enig med J. Hansen. “Haralds” påstande bør forelægget Berlingske IIT_afdeling og meldes til politiet.

  Når jeg har været forbi har denne Harald altid haft travlt med ondskabsfuldheder om andre kommentatorer. Tit i samarbejde med Lemche, der jo har en søn og nabo i it-branchen. Hvad sagde sønnen til hackingen Lemche, er I holdt op med at bruge politiet?

 49. Af Flemming Lau

  -

  Kasper Støvring.
  520 daglige voldtægter i det svenske! Hvis det antal står til troende så er det mildt sagt en katastrofe. Stakkels svenskere. Hvor er de såkaldte ansvarlige svenske politikere…? Overgreb og Krænkelser fra muslimsk side,.Svigt og vanrøgt fra politisk side.

  Hvordan i alverden, har dette uvæsen kunnet udvikle sig så horribelt…? Er det igen sagen om at man ikke kan lave den multikulturelle æggekage uden at knuse nogle æg. Det er jo perverst!

  Hvor er de hjemmelige multikulturalister med det “Smukke” internationale udsyn…?

 50. Af Kasper Støvring

  -

  Flemming, det er IKKE alle sammen voldtægter, men krænkelser af forskellig art. Her synes svenskerne dog også at gå for vidt, når de løsner definitionerne på den måde. Men antallet af egentlige seksualovergreb er opgjort nedenfor i mine links.

Kommentarer er lukket.