Voldtægter i Sverige

Af Kasper Støvring 251

 

 

Tre kvinder er i de seneste uger blevet gruppevoldtaget i Malmø. I weekenden blev en 17-årig kvinde voldtaget på så grusom vis, at en politibetjent med 35 års erfaring udtaler, at han aldrig har set noget lignende. Endnu kendes gerningsmændenes baggrund ikke, og gerningsmændene kan jo i princippet have forskellige baggrunde. Så lad os holde os til det generelle. Hvad siger statistikken? Vi ved fra domsudskrifter, at over 95 procent af gerningsmændene bag overfaldsvoldtægter har udlændingebaggrund. Men myndighederne skjuler disse tal, og de vil sjældent give signalement på gerningsmændene. Det kunne jo stigmatisere gerningsmændene og fremkalde racisme, må vi forstå.

 

Man skal altså kunne aflæse koderne. Det svarer lidt til, når man herhjemme læser, at det er ”unge”, der begår overfald og kaster sten på biler fra broer. Man vil ikke rykke ud med et signalement. På den måde er nyheder i Danmark nogle gange også kodede og underkastet en form for selvcensur. Man kalder det etnisk filtrering, når den etniske baggrund ikke oplyses. Man kender det i stor stil fra Sverige, men også fra historien. Når man ser gamle Hollywood-film ved man, at der er koder, der skal tolkes, for at man kan forstå budskabet. Censuren nøder instruktørerne til at indlægge skjulte tegn på forbudte temaer i deres film. Hører man, at en kvinde er fra New Orleans, ved man f.eks., at hun er prostitueret. Bemærker en mand en anden mands parfume, er der tale om homoseksualitet. Og ryger en mand og kvinde sammen, ved man, at de lige har haft sex.

 

Og sex er, hvad det handler om. Man er i Sverige for længst gået fra voldtægter til gruppevoldtægter og nu også til torturvoldtægt. Situationen er så alvorlig, at myndighederne har anbefalet, at kvinder ikke færdes på gaderne alene efter mørkets frembrud. Samtidig kører en Metoo-kampagne for fuld udblæsning i landet, og den svenske regering vil fremsætte et lovforslag, der forbyder sex med en person, som ikke udtrykkeligt har sagt ja eller aktivt udtrykker ønsker om at deltage. Det vil naturligvis ikke forhindre voldtægt, men den politisk korrekthed, der gør seksualitet til en kontrakt, vil bidrage til at ødelægge relationerne mellem kønnene: Den spontane flirt, den dristige forførelse, den ”forbudte” fascination, den gådefulde tiltrækning og de sære lyster kriminaliseres.

 

Logikken er den velkendte: Fordi man i tide ikke har villet gøre det ene fornødne, står man med et samfundsproblem, der er så stort, at man ser sig nødsaget til at gribe til radikale midler, der skal håndtere problemet på en måde, der for det første ikke vil virke, og for det andet vil fremkalde utilsigtede negative konsekvenser på andre områder, så det, der faktisk virker, vil blive ødelagt.

 

Sverige er officielt en humanitær stormagt med en multikulturel identitet. Masseindvandringen fra Afrika og Mellemøsten har været og er stadig enorm. Ifølge PEW vil muslimer i Sverige i 2050 ud fra en forsigtig vurdering udgøre cirka 20 procent af befolkningen. Altså mere end det dobbelte af, hvad der i dag befinder sig i Frankrig; et land, der er i permanent undtagelsestilstand på grund af den islamiske trussel. Man burde, også i Sverige, have standset indvandringen, men har gjort det modsatte. Det har skabt alarmerende høje kriminalitetstal i det, man polemisk kan døbe voldtægtsstormagten. Og det har skabt en stat, der er gået amok i sære ideer.

 

251 kommentarer RSS

 1. Af jEns haNsen

  -

  AF KIM OLSEN – 21. DECEMBER 2017 10:48
  Så er Kim Olsen på banen mit det sædvanlige afstumpede nonsens.
  Nu da han har trukket kommunist kortet.
  Så bør man nævne, at Kim Olsen er en rendyrket nazist.
  Hvilket også fremgår af hans indlæg.
  Støvring havde vist iøvrigt bedt bl.a. Kim Olsen om at standse personangrebene og personfnidderet.

 2. Af Kasper Støvring

  -

  Jens Hansen, er du venlig ikke at kommentere andres indlæg med navns nævnelse, og alle andre: Er I venlige ikke at kommentere Jens Hansens indlæg med navns nævnelse. Tak!

 3. Af jEns HanSen

  -

  AF KASPER STØVRING – 21. DECEMBER 2017 11:11

  Gerne.
  Jeg har intet ønske om en person debat.
  Som et udgangspunkt er mine indlæg i genrelle vendinger. Ikke til personer.
  Din debat Støvring plejer jo at være et fristed. Hvor man slipper for det værste personfnidder.

 4. Af Henning Svendsen

  -

  Nu skal man ikke gøre det værre end det er.Polen og Ungarn kom med som andenklasses elever og det handlede i høj grad om NATO udvidelse.
  Polen i dag kan klare sig uden EU
  Det er bare mærkelig ,nogen af disse flygtninge havner i Sydamerika og her er de arbejdsparate allerede fra dag 1???
  Og den bondejosker regering som vi har -den skal væltes hurtigst mulig -det kan ikke være meningen at Rune.Enkeltbrik.?skal styre vores indvrandre politik i fællesskab med en såkaldt :københavnerskole som er en underafdeling af Flammen.!-denne sammenslutning af anti-kristne og Ateister og Humanister Har .spredt sig som Gylle hvor vi også finder Ungdomshuset a-en Borg for arbejdssky der bliver håndfodret af Frank.Jensen.

 5. Af Kim Olsen

  -

  Det er jo latterligt, at man ikke må nævne navnet på den debattør hvis indlæg man responderer på…
  Gælder det kun den person du nævner ved navns nævnelse, eller er det et generelt tillæg til Berlingskes debatregler?
  Er det tilladt at skrive: Debattøren hvis navn ikke må nævnes – så ved alle jo hvilket indlæg der svares på 🙂

 6. Af Hans Christian Andersen

  -

  Nævn mig et land i hele verden hvor muslimer i mindretal lever fredeligt med resten af befolkningen.

 7. Af Mitte Just

  -

  JENS HANSEN – 21. DECEMBER 2017 7:37

  På sæt og vis ja. Lige nu tænker jeg på, om Støvring mon ikke deltager i en meget smuk julegudstjeneste i udsøgte omgivelser. Måske lader han sig inspirere til at skrive lidt om julefejringen i de både meget gamle danske og moderne internationale omgivelser. Men når dette er skrevet, ville jeg ikke have noget imod det, hvis Tony Blair blev kikket nøje efter i sømmene. Det faldt mig ikke ind, at nogen ville lyve så groft. Naiv, som jeg er med modifikationer, .men i morgen går det mod lyset.

 8. Af Kasper Støvring

  -

  Ja, det er latterligt. Men mine henstillinger virker jo ikke. Vi prøver dette i en periode.

 9. Af Mitte Just

  -

  Undskyld, jeg har vist gjort noget forkert, det var ikke hensigten. Jeg har lidt travlt, og det er ikke altid, jeg få læst alle indlæg, førend jeg selv svarer på et.

 10. Af Kim Olsen

  -

  Your House, your rules 🙂

 11. Af niels peter lemche

  -

  HANS CHRISTIAN ANDERSEN , det går vist rimelig godt i Sydafrika, og der er heller ikke de store problemer i USA. De israelske arabere skaber faktisk heller ikke længere de helt store problemer., men det kan hurtigt ændre sig. Så er der de sydamerikanske lande. Hvis jeg husker ret, har Brasilien traditionelt en ret stor andel af indvandrede libanesere, men dem hører man ikke ret meget om.

  Men som sagt, alt kan ændre sig, og hvis Trump vil lægge muslimerne i USA for had, skal det nok lykkes for ham. Han skulle nok først se på medlemmerne af the Riffle Association.

  Og HENNING SVENDSEN, Jo, det er nok muligt, at Polen kan klare sig uden EU, men hvor længe? Det samme gælder England. Storfinansen er på vild flugt fra landet, og man spår allerede om en nedgang i levestandarden på op mod ti procent, naturligvis ikke på én gang, men hen ad vejen. Polen kom ikke med som andenklasses elever, men fordi Polens frigørelse fra Sovjetunionen var den egentlige afslutning på 2. verdenskrig i Europa. De tapre mennesker led mere en d nogen anden europæisk nation, men blev hængt til tørre af de allierede på grund af krav fra Stalin. Man gik i krig i 1939 for at befri Polen, men frit blev landet først i 1990. Heldigvis kan polakkerne i almindelighed ikke fordrage russerne. Det er der ikke ret mange af deres tidligere vasaller, der kan.

  Men kan polakkerne klare sig uden NATO? Og hvor længe vil NATO bestå uden EU?

  Kun Putin kan glæde sig over udviklingen — og så, naturligvis, hans lakajer.

 12. Af Mitte Just

  -

  “hvis Trump vil lægge muslimerne i USA for had, skal det nok lykkes for ham”

  Åh, Herregud. Det klarer de uden andres hjælp og var i fuld gang, længe inden Trump blev valgt. Man behøver blot at se på, hvordan det er gået i Vesteuropa, hvor der næsten alle steder indledningsvis var stor gæstfrihed. Om dette skriver indvandrere jo allerede i Danmark og denne avis, hvor de sammenligner den danske venlighed ved deres ankomst med det, der siden groede frem, da misbruget og provokationerne blev for grove. og omfattende.

  Såvel EU som NATO vil bestå, men EU-toppen er nødt til at lytte til kritikken og opgive at opføre sig som en bulldozer med egen agenda, så skal det nok gå. Der er jo meget at vinde ved det, og NATO er et must.

 13. Af jan ulrik friis

  -

  Lau har ret når Lau gør opmærksom på i “ældre ældre kommentarer” at her og nu, Bøn i Jesu navn:

  “Samme følelses afstumpethed kan iagttages på den manglende empati overfor vodtægtsofre. I værste fald er der skadesfryd i det gedulgte, for ikke at nævne dem der offenligt går ud og håner ofrene ved at påstå at folket har fortjent det!

  Uden at motivfortolke yderligere, kunne man dog mistænke disse personager for at lide af en mangel tilstand. Enten manglende hjerte eller et stort hul i det, der aldrig er blevet fyldt ud. Men det er der råd for… Bøn i Jesu navn!”

  Men hvad hindrer Bønnen i at nå frem til Gud, for Danmarks for Sveriges vedkommende, for som tidligere diskuteret her Berlingske betaler eksempelvist Danmark over 10% af nationalproduktet går til at finanserer islamisk hærgen, islamisk vold og terror her på dansk jord, de reelle udgifter er i virkeligheden meget højere, da skaderne på det danske ligeledes det svenske samfund er uoprettelige, den kvinde som er gruppevoldtaget og som det her fremgår at polisen aldrig har set noget lignende, hvad er prisen? Prisen for et ødelagt liv, at ødelægge et helt land, at træde vores land og kultur vores kristne tro under fode, et helt folk, at ødelægge Sverige ødelægge Danmark til ukendelighed, hvad er den reelle pris om ikke ALT!

  Lau har ret at her hjælper uskyldiges Bøn i Jesu navn, altså om ikke blod på hænderne, men hvordan kan vi forvente den sande Gud velsigne noget sådant, for det må være en direkte vederstyggelighed for Gud om Danmark-Sverige som nu fortsætter at give tiende til islam, på bekostning af eget folk, det må ophører alt støtte til denne falsk hedenske og onde ideologie, om foretrækker løgnen frem for sandhed, vil det ikke istedet vække Guds vrede, forhindre at Bønnen nogensinde når frem, frygteligt den dag den sande Gud end ikke længere vil kendes ved os!

  Om vi fortsætter som nu i ondskab at betale tiende til islam, vil det ikke snarere vække Guds vrede, der står skrevet “Bring tiende til mit hus, og jeg skal velsigne jer i overflod.” Der står ikke at vi skal bringe tiende til islam, den onde ideologie den falske gud, der er helvede til forskel, vi kan ikke samtidig støtte ondskaben og forvente Gud vil velsigne os, for den Gud der kommer nu er det gamle testamentes Jahve, som engang udslettede hele jordens befolkning de der ikke tilbad ham, Jahve vil ikke skåne de der´giver tiende til islam, end ikke med henvisning til at ondskaben er blevet os en “berigelse”, for hvornår er vold og terror, løgn og etnisk udrensning, vold og voldtægter imod kvinder eller direkte selvdestruktion blevet til en berigelse?

  Var vi ikke tidligere, inden islamisterne kom, verdens lykkeligste, verdens rigeste folk, verdens fredeligste lande, men om vi fornægter Gud vil Gud også fornægte os!!!!!

 14. Af Jan Johansen

  -

  Hvad nytter det, at det angiveligt skæpper i kasserne med den uhæmmede indvanding, når det tydeligvis skaber så store problemer for en stor del mennesker i og omkring de indvandringstætte boligområder. Naturligvis vil nogle af disse sige fra, for det er nu en gang dem, der er mest plagede af den tiltagende grove kriminalitet, herunder de dybt tragiske voldshandlinger, hvoraf de tiltagende voldtægter også er så langt ude, at det for enhver pris må og skal stoppes. Hverken venstrefløjen eller højrefløjen har patent på denne holdning, og det har under ingen omstændigheder noget med fremmedhad at gøre. Så stop denne evindelige mudderkastning. Det kan kun være i alles interesse, at vi får stoppet for den alt for lallende indstilling til de alvorlige problemer, som nu også er på vej fra Tyskland, Sverige og rigtig mange andre lande.

 15. Af jEns hAnsen

  -

  “Nu skal man ikke gøre det værre end det er.Polen og Ungarn kom med som andenklasses elever og det handlede i høj grad om NATO udvidelse.
  Polen i dag kan klare sig uden EU”

  Muligt.
  Og EU vil klare sig langt bedre uden de nationalistiske og fascistiske lande Polen og Ungarn.
  Polen og Ungarn var fascistiske indtil 1945.
  Ungarn var allieret med hitler.
  Fra 1945 til 1989 undertrykte Sovjet med en hård hånd fascismen i Ungarn, Polen og Tjekoslovakiet.
  Ikke så snart at Sovjet var opløst, så genopstod nationalismen og fascismen i disse lande.
  Smid dem ud af EU.
  Nationalisterne har allerede startet to verdenskrige i Europa.

 16. Af Henning Svendsen

  -

  Jeg ser ingen forskel på Humanisme og Facisme -undtaget at de bor i hver sin grøft
  Begge opererer ved hjælp af Hæren -politiet og Domstole og valghandlinger bliver overvåget!-stemmer man på et indvrandre kritisk parti i Sverige .så skal man løbe :spidsrod hen til det fjerneste bord hvor stemmesedlen ligger–og
  Ka Anden verdenskrig har ikke gjort os klogere og nu er vi på vej til at sætte hele verden i brand og denne gang med Humanismen som løftestang.
  Det er dog mulig at vi forinden bliver kvalt i plastik poser for EU har ingen hæmninger
  Nu skal det blive spændende om Bloggen når op på det magiske 300 tal hvis ikke Julefreden sænker sig og ødelægger Støvrings Rekord, som den mest ombejlede Blog i hele Danmark

 17. Af jEns hAnsen

  -

  AF KASPER STØVRING – 21. DECEMBER 2017 11:46
  “Ja, det er latterligt. Men mine henstillinger virker jo ikke. Vi prøver dette i en periode.”

  Jeg går ud fra, at man godt må nævne dit navn Kasper Støvring.
  Men naturligvis trist, at tre personer skulle ødelægge debatten med deres personfnidder.
  På et eller andet tidspunkt bliver I nok nødt til at indføre det samme system som i JP.
  Med log-in.
  Og et system hvor man kan cutte af for dem, som man ikke gider at spilde sin tid på.

 18. Af Hans Christian Andersen

  -

  Nævn mig et land i hele verden hvor muslimer i flertal lever fredeligt med resten af befolkningen (ikke muslimer).

 19. Af niels peter lemche

  -

  HANS CHRISTIAN ANDERSEN, ja, den er til gengæld tricky! Men det gik meget godt mange steder i Mellemøsten indtil efter Den 1. Verdenskrig. Da blev vesten den store fjende, korstogsretorikken kom op igen,og de kristne blev anset for korsfarernes spydspids. Det blev ikke bedre efter 1948.

 20. Af Kim Olsen

  -

  Bloggeren hvis navn ikke må nævnes skamroser Sovjet for at have lagt låg på nationalisme og fascisme da jerntæppet delte Europa.
  Så var det måske fascister og nationalister, som blev skudt ned bagfra da de prøvede at forcere pigtråden mod Vesteuropa?
  Det var måske nationalister og fascister, som endte i fangelejre for at ytre sig kritisk overfor magthaverne?
  Et af de værste stikkersamfund verden endnu har set, Østtyskland, var altså blot et værn mod nationalisme og fascisme?
  Bloggeren hvis navn ikke må nævnes står temmeligt alene med sin fascination af Sovjet – og tak for det!

 21. Af Kim Olsen

  -

  Og et enkelt spørgsmål til bloggeren hvis navn ikke må nævnes:
  Hvordan kan det være, at resten af Europa ikke henfaldt i nationalisme og fascisme, men tvært imod sluttede sig sammen i fællesskaber, når Sovjet nu ikke var garant for frihed og antifascisme? 🙂

 22. Af Hans Christian Andersen

  -

  NPL – jeg synes du graver dybt i din pose for at finde svar. “vist nok” mm er ikke et svar og at der skulle være Libanesere i Brasilien ? – hvorfor skulle de rejse til Brasilien sålænge der findes Paradislande i Europa.

 23. Af jEns hAnsen

  -

  “Nævn mig et land i hele verden hvor muslimer i flertal lever fredeligt med resten af befolkningen (ikke muslimer).”

  Det gik rimeligt godt i Iraq, Libyen og Syrien indtil USA og bl.a. Danmark overfaldt og ødelagde disse lande.
  I UAE og Oman går det også ganske udmærket.
  Det samme i Indonesien og i landene i Centralasien..

 24. Af niels peter lemche

  -

  HANS CHRISTIAN ANDERSEN, det er fordi libaneserne ifølge deres tradition er en handelsnation. Det har ikke været unormalt, at en tredjedel af landets befolkning har boet i udlandet. De har ikke skabt problemer der, hvor de har været, men tværtimod været af stor værdi for handelsliv og næringsliv. Det er en urgammel arv og tradition.

  Libanon var også engang en slags paradis i Mellemøsten, lige indtil Israel fandt på at destabilisere det i 1950erne. I dag er det tumleplads for jeg ved ikke hvor mange islamistiske fraktioner.

  Og så gik det indtil borgerkrigen egentlig ret godt mht. samspil mellem kristne og muslimer i Libanon.

 25. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Nu bør vi jo holde os til fakta: E n upertionel mængde af indvandre kriminalitet har libanesisk adresse, så af fremhævde Libanesere er “gak gak!
  Mvh.

 26. Af Flemming Lau

  -

  Hvor har vi det skøønt i det danske “Zenofobiske paradis”!

  I Sverige voldtog 20 mænd den kvinde. 5 blev sigtet og alle blev frikendt. Politiet havde ikke gjort deres arbejde, blev det påstået!
  Det er jo interresant at 95% af overfalds voldtægter, begås af udlændinge.

  Øverste sunni muslimske gejstlige Mufti Shahid Medhi “Det er meget umoralsk at rende utildækket rundt. Det står 2 steder i Koranen. Det kvindernes egen skyld, hvis de bliver overfaldet, når de ikke respektere Allah!”

  Islams æreskodex er her omvendt de jødisk kristnes. Men har muftiens legalisering af overfald på danske kvinder, givet ham nogen dom på halsen…?

  Heldigvis er domstolene i Danmark ved at gå mere takt, og den rette vej som flertallet af befolkningen. Således er en 21 årig ved retten i Kolding idømt 5 års fængsel for 50 gange voldtægt af en kvinde. Pæredansk..?

 27. Af Mitte Just

  -

  Enhver, der har sat sig bare lidt ind i forholdene og ikke opdigter sin egen drømmeverden, har for længst forstået, at forholdet mellem kristne og muslimer er afstemt efter kritiske mængder, og at når der er mere end en vis procentdel muslimer i en bydel, skole, organisation osv. sker der en dramatisk optrapning af sammenstødene, hvor muslimske krav, mobning, vold og andre typer af kriminalitet tiltager i voldsomt omfang.

  Det er dertil, Nørrebro er nået, og derfor får vi de der gammelislamistiske “våbenhviler” mellem bander, som højest må vare ti år. Abu Laban lagde op til det samme under Muhammedkrisen, det samme gjorde Arafat i Oslo, men man skal ikke tro, at der er tale om om en blot nogenlunde stabil løsning, når islam definerer sig selv som værende i “krigens hus”.

  Og det gør en stor del af landets muslimer, de har endda afholdt demonstrationer, hvor de er marcheret igennem byernes gader med islams sorte faner, som de bruger i “krigens hus”, og som er intet mindre end en krigserklæring. Den er for øvrigt – sammen med muslimsk påklædte kvinder med barnevogne – også forsideillustration på Naser Khaders bog “Ære og Skam”, som Fl. Lau har læst, for sådan er der så meget, danskerne sluger ukritisk og ikke lægger mærke til.

  Det er ganske enkelt ydmygende med bandevåbenhvilen, hvilket flere af landets aviser da også har været inde på. Nogen har gjort banderne til samlingssteder for unge rodløse drenge, som er ofre. Men prøv dog at se på dem. De er voksne mænd og jævnaldrende med “de uledsagede flygtningebørn”, som man skal være idioter for ikke at se er voksne. “Flygtningebarnet, der begik det grufulde mord på den unge tyske medicinstuderende, var., så vidt jeg husker 35 år.

  Banderne består af forbrydere, vaneforbrydere som den i Danmark meget fejrede digter Hassan. De handler med euforiserende stoffer, og der må være en stor usynlig organisation bag, der står for at importen til landet og meget andet. Det er forbrydersyndikater, som fremstilles som børnebander, hvor angiveligt forældre og imamer forsøger at dæmpe børnene. Det er saftsusemig så flovt, at nogen spiller med på den vanvittige og selvdestruktive komedie.

 28. Af Niels Larsen

  -

  MITTE JUST – 21. DECEMBER 2017 20:27

  Ja, man kan kun undre sig over, hvorfor mange af politikerne og mange i de elitære klasser er totalt faktaresistente, når det kommer til islam.

  Overtagelsesmønstret har været det samme alle steder, hvor islam har fået lov til en fredelig opstartsbesættelse.

  Vi burde aldeles omgående udvise alle muslimer, som ikke har fået tiltusket sig statsborgerskab – og det haster!

 29. Af Kim Olsen

  -

  Til bloggeren som skrev indlægget 20:27
  Hvad forældre og imamer bidrog med i fredsslutningen i bandekrigen, var såmænd blot at dele territorierne for volds og narkokriminalitet op.
  Det ser multikulturalisterne som en stor sejr for parallelsamfundet.

 30. Af jEns hAnsen

  -

  “21. DECEMBER 2017 17:04
  Bloggeren hvis navn ikke må nævnes står temmeligt alene med sin fascination af Sovjet – og tak for det!”

  Bloggeren hvis navn jeg ikke må nævne står temmeligt alene med sin fascination af nazityskland – og tak for det!.
  Hans er en patologisk løgnhals. Hans forbillede er Goebbels.

 31. Af niels peter lemche

  -

  CARL-ERIK PEDERSEN, du er faktisk ved at bekende, hvem du er, for dit danske er nu nærmest ulæseligt. At du ikke forstår, hvad man skriver, er en anden, men måske beslægtet sag. Når du taler om libanesere på det måde, er de fleste af dem palæstinensere fra lejrene i Libanon. Har du måske glemt Sabra of Satila? Idag har hizbollah fået en helt overvældende poltisk rolle, hvilket ikke lover godt for Libanons fremtid.

  Men jeg ved godt, at for en islamofob er alle arabere arabere, og dertil islamister.

 32. Af Flemming Lau

  -

  Der har været mange interressante bøger siden bogen “Ære & Skam” men den satte på det tidspunkt socialarbejderens førstehånds erfaringer i et klart lys!, Rettroende muslimer mente dæleme det de sagde ved forskellige lejligheder, og man gjorde bedst ved at tage dem dødsens alvorligt! “I danskere kan ligeså godt forstå det først som sidst, vi kommer til at gøre dette vantro land til vores og så er det slut med jer!”

  Ret overmodig foragt i en 13 årigs mund i starten af 90’erne. Specielt set i lyset af at det danske samfund, holdt hånden under hele hans familie.

  Det, den kultur ikke forstår, er at når det kommer til stykket, så ligger vestens dyriske side lige under overfladen. Det vil de sikkert erfare en dag, og da vil det være for sent for dem at sige:. ” vi mente det ikke så slemt….!”

 33. Af niels peter lemche

  -

  FLEMMING LAU, heri er vi fuldstændig enige. De skulle studere vores historie bare gennem de sidste 200 år grundigt og deraf lære, hvad vi er kapable til, hvis det først går løs. Jeg glemmer stadig ikke min første rejse gennem Tyskland i 1956 med mine forældre på vej til Italien, og specielt ikke Hannover, som vi kørte tværs igennem. Skallerne af bygningerne stod hele tiden langs vejen gennem byen op i fem etager.

  De burde også forstå, hvor gode vi er til at føre krig. Det er jo en af årsagerne til, at lille Israel klarer sig godt. Arabernes mangel på evne til at arbejde sammen (det er jo en personlig fornærmelse at skulle følge en andens ordrer) gør dem til patetiske modstandere i felten.

  Og så skulle man sende dem på en rundtur til koncentrationslejrene, og lade turen ende i Auschwitz. Så begynder de måske at forstå.

 34. Af Hans Christian Andersen

  -

  I en bydel et sted i Skåne “hersker” bydelens borgere. Politiet kommer der kun hvis det er absolut nødvendigt. Interne problemer i bydelen løses af “den ældste og klogeste”. Overfør denne model til bydele i København eller andre steder og det samme sker her.
  Bandekrige kan stoppes af “de ældste” i bydelen efter tilpas lang tid. Hverken politiet eller Københavns Kommune kan stoppe en bandekrig. Er der ikke nogen der kan se at det er helt galt fat. Politikerne er vakse til at “pudse” politiet på vore egne Bander men ….
  Disse bydele har medbragt deres egen jurisdiktion hvor de end kommer fra.
  Og den importerede jurisdiktion kommer man aldrig til livs.

 35. Af Flemming Lau

  -

  Man bør ikke tage rettroende muslimer med til dødslejrene Treblinka Sorbibor Auchwitz etc. af følgende grunde:

  1. Det ville være en hån mod jøderne!
  Hvorfor? Dels fordi De ikke ikke tror på at ovnene ville kunne klare 6 mio jøder! Og
  det nytter lidet at fortælle at 3 mio jøder, allerede var tilintetgjort før ovnene rigtig
  kom igang! Har oplevet i undervisnings sammenhæng med den voksne generation,
  at Holocaust benægtelsen er total! Det gælder iøvrigt også Det Armenske folkedrab.

  2. Det andet man let kommer til at høre, er så: “Holocaust er tyskernes største
  opfindelse! Ærgerligt Adolf ikke gjorde arbejdet færdigt!” Det citat hørte jeg for 20
  siden! Karl Lagerfeld hørte den først for nylig fra en af sine bekendte der havde en
  syrisk flygtning dreng, boende.

  3. En klasse der var med i Prag, kort tid efter Murens var faldet, kom tilbage til hotellet
  efter et besøg i Theresienstadt og var meget opbragte over nogle andre
  besøgenes mangende respekt og foragt overfor de jødiske ofre.

  4. Har man fantasi til at forestille sig fx at efter besøg i en af ovenstående lejre, at de
  senere kommer i besiddelse af Goebbels propaganda film fra YouTube, hvor
  jøderne har det så godt, så godt…?

  5. Hvis man er i tvivl om deres holdninger så lyt til Cheriff EL Outys 1 min referat efter
  et møde i en tilfældig Moske. “Efter at have forbandet USA ISRAEL, jøder og kristne
  gik imamen væk fra talerstolen, men så kom han tilbage og sagde, må Allah også
  ødelægge Danmark!” Linket er i starten af bloggen. Cheriff er oftest lun, og man får
  en fornemmelse af at han er ved dø af grin over de rettroende tumper.

  Nej, jeg har mit “lave” blodtryk for kært til at tage rettroende muslimer, med til noget sted der betyder noget for mig personligt!

 36. Af Per Torbensen

  -

  Se denne unikke serie om ondskab og drab fortalt på mange forskellige planer af Claude Lansmann.
  https://www.youtube.com/watch?v=Uni1kybTAn0&t=1218s

 37. Af niels peter lemche

  -

  FLEMMING LAU, muligvis skal de ikke til Auschwitz, men meningen var egentlig klar nok: Hvordan europæere kan opføre sig, når de vil af med bestemte folkegrupper. Men du har muligvis ret i, at de kan være for stupide til at forstå, at det kunne være dem selv.

  Den med Adolf hørte jeg i pænt arabisk selskab i Jerusalem for mere end fyrre år siden.

 38. Af jEns hAnsen

  -

  “Man bør ikke tage rettroende muslimer med til dødslejrene Treblinka Sorbibor Auchwitz etc. af følgende grunde:”
  Skriver en person fra det yderste højre.

  Bør danskerne komme der?
  Indtil 1943 blev jøderne forfulgt i Danmark.
  Jøder som flygtede til Danmark fra nazityskland blev sendt tilbage. Til den sikre død i hitlers udryddelseslejre.
  I tusindevis af danskere fra højrefløjen kom i SS. Hvor de deltog aktivt i hitlers forbrydelse. Også som vagter i udryddelses lejrene.

  Danmark kan bl.a. takke muslimerne for landets “befrielse” fra nazityskland.
  Millioner af muslimer kæmpede i de allieres hære. I Storbritanniens, Frankrigs og Sovjets.
  De var med til at befri fangerne i Tysklands udryddelseslejre.
  De har vist en større moralsk ret til at besøge udryddelses lejrene end højreekstremisterne på denne blog.

 39. Af Orla Guude

  -

  @JENS HANSEN – 22. DECEMBER 2017 7:02
  Millioner af muslimer kæmpede i de rettroendes hære. I Spanien, stormogulernes Indien, i Armenien, i Tyrkiet og på det kristne Balkan.
  De var med til at dræbe de vantro i de pågældende landes ikke-muslimske områder.
  De har en større moralsk pligt til at besøge deres egne udryddelses steder end de populistiske venstreekstremister på denne blog.
  Nej – Orla er ikke nazist.

 40. Af jEns hansen

  -

  “22. DECEMBER 2017 7:38”
  “Nej – Orla er ikke nazist.”

  Skriver en person som i et andet indlæg morede sig over holocaust og forsvarede hitlers jødeudryddelser.
  Rene bagateller. Skrev han.
  Godt at han anfører, at han ikke er nazist.
  Så er alle beroliget.

 41. Af Flemming Lau

  -

  OK! Du vinder… hæhæ 40 år siden…? Der var jeg jo dårligt født!

 42. Af jEns hAnsen

  -

  “OK! Du vinder… hæhæ 40 år siden…? Der var jeg jo dårligt født!”

  Det er tanken som tæller.
  Nogle mennesker lærer aldrig af historien.
  Og nationalisterne i Europa har allerede startet to verdenskrige.

 43. Af Jan Petersen

  -

  Hva’ så Kasper Støvring – har du styr på alle de uvorne knægte på blog kommentarsporet? 🙁
  I øvrigt god jul herfra – jeg gider ikke øvrig kommentar 🙂

 44. Af niels peter lemche

  -

  JENS HANSEN, som sædvanlig spreder du fake news. Jøderne blev ikke forfulgt i Danmark for 1943. Det betød ikke, at alle elskede dem, bl.a. ikke den ca. 1% nazister, der var dengang. Tusindevis af danskere meldte sig til SS, skriver du, Waffen-SS for at være præcis. Jeg er ikke sikker på, at en eneste af dem tjenestegjorde i KZ-lejrene. En meget stor del faldt i Rusland.

  Og det med jøderne, der blev sendt tilbage. Ja, det var i tredverne egentlig før udryddelseslejrene. Det kan sagtens sammenlignes med den nuværende udlændingepolitik.

  Tænk hvis du bare én gang havde dine fakta korrekt!

  Det sker nok ikke.

 45. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt måske en enkelt kommentar mere. Her lidt fakta om “turist attraktionen” – Auschwitz:

  The Dark Roots of the “Brussels EU”
  http://www.eu-facts.org/en/background/dark_roots_europe_lecture.html

 46. Af niels peter lemche

  -

  I øvrigt Jens Hansen, kan du hygge dig med dette link. Det kræver nok en smule tyskkundskaber
  http://frikorps-danmark.dk/artikler/KZ%20vagter/index.html

 47. Af Niels Larsen

  -

  NIELS PETER LEMCHE: “Men jeg ved godt, at for en islamofob er alle arabere arabere, og dertil islamister.”

  Skal vi ikke nøjes med at sige, at arabere for mange danskere/europæere er persona non grata, hvis hæl man hellere ser end deres tå?

 48. Af Rosa Harald Kristiansen

  -

  Kære Niels Peter Lemche og Flemming Lau.
  Da jeg læste jeres kommentarer vedrørende diverse udtalelser fra muslimer, om deres manglende ønske om at ville blive del af Danmark, kom jeg til at spørge mig selv. Kan vi forlange en stor reflektion fra fattige uuddannede og i mange henseende uoplyste muslimer? Det er de selvfølgelig ikke alle. Hvorfor kommet de her og hvad bringer de med sig af oplysning, kultur og lærdom/uddannelse. Hvilken indsigt har de i det danske samfund og hvilke forudsætninger har de for at forstå det samfund de er kommet til? Har de forudsætningerne til at forstå vores samfund og dens opbygning, når de kommer fra diktaturer og krigzonelande og er uoplyste? Har hele deres hverdag ikke været fuld af tanker om, hvordan klarer jeg næste dag? Er vi ikke for naive når vi tror, at vi kan overbevise dem om, at vores levevis er helt den rigtige? Svaret er måske, at de kommer her, fordi de søger bedre økonomiske forhold i et land, der ikke er i krig. Jeres kommentarer fra kl. 21.47 den 21.12.2017 og kommentar fra kl. 22.23 den 21.12.2017 fik mig til at tænke på ovenstående. Vi der har gået i skole i mange år har måske glemt, at denne dybe reflektion om livet og tilværelsen ikke interesserer alle. Når vi så stuver alle muslimerne sammen et sted, får de for pokker ingen kulturel påvirkning fra os indbyggere, anden end eventuelle nyheder fra DR/TV2, vel at mærke, hvis de ser disse kanaler og kan forstå hvad der bliver sagt. Vi bærer en del af skylden selv. Til sidst vil jeg nævne, at mange blogdeltagere tror, at de kan skjule sig bag nye navne. Mennesker, hvis tekster vi tidligere har læst på bloggene og i avisen, bliver straks genkendt. De læses som en åben bog når vi titte r på ordlyden. Ord og sprog er just som fingeraftryk.

 49. Af Henning Svendsen

  -

  Men kikker man i samtlige dagblade så er der hver eneste dag en hastig :fremmarch : mod Svendske Tilstande ?og som i Sverige er dansk Politi fodslæbende når det gælder muslimer
  Nu har Politiet fundet DNA af samme type på flere sten der bliver kastet ned på kørebanen og udskriger det på fuld hals.
  Istedet kunne man liste sig ind på den lokale kommuneskole ved nattetid og tage en prøve på samtlige Penalhuse og skrivegrej
  Men som vi kan se,advarer politet nu istedet forbryderene mod at være uforsigtig og altid bære handsker og hættetrøje

 50. Af Rosa Haralds Kristiansen

  -

  Når en blogger skifter navn kan de fleste af os se hvem de var tidligere, j u s t ved at t i t t e på ordlyden. Det er altid de sproglige fejl, der afslører. Man vil også kunne genkende klummeskribenter på samme måde. Sproget er som figeraftryk.

Kommentarer er lukket.