Det brænder på i Vesteuropa

Af Kasper Støvring 364

Det er varmt i Europa. Er det også begyndt at brænde på?

Der er dem, der mener, at der går måneder mellem islamisk terror og mordforsøg begået af flygtninge og migranter. Men sandheden er, at alle disse angreb er meget hyppigere, end vi tror. Alene i den seneste uge har der været tilfælde i BelgienHolland og Tyskland.

De kommer på et tidspunkt, hvor en ny, stor undersøgelse fra Yougov viser, at indvandring og terror er de to vigtigste emner for befolkningerne i 9 ud af 11 EU-lande.

 

 

 

Samtidig har Europas ledere har på en stort anlagt konference i Marokko underskrevet en international hensigtserklæring om at lade afrikansk og arabisk indvandring fortsætte. Sagde nogen tillidskrise mellem folk og elite?

At indvandring har absolut forrang blandt europæerne er måske ikke underligt. For demografien er ubønhørlig. F.eks. har kun 1 ud af 3 borgere under 15 år i Amsterdam hollandsk baggrund. Resten har udlændingebaggrund. I Rotterdam er oprindelige hollændere også i mindretal. At tallene gælder borgere under 15 år, gør sagen endnu værre; for det siger ikke blot noget om den aktuelle demografi, men om den demografiske udvikling: Udlændinge får flere børn, de får dem tidligere, og de udgør en relativt yngre andel af befolkningen. Selv hvis der var nul indvandring, vil den især muslimske andel vokse, som bl.a. tænketanken PEW har dokumenteret.

Hvis man gerne vil studere den demografiske udvikling i Danmark, kan man se med her:

 

 

Vi hører nogle gange, at vi ikke kan gardere os mod terror. Men lande som Ungarn og Polen har ikke disse problemer. Vil terroren så klinge af i løbet af nogle årtier? Næppe. Andelen af muslimer i Vesteuropa vil nemlig blive fordoblet frem mod 2050. I Frankrig vil der ifølge PEW være 17.4 pct. muslimer. Men i Polen vil der kun være 0.2 pct.

I dag er der omkring 9 procent muslimer i Frankrig. Allerede i dag har landet gjort undtagelsestilstanden permanent ved at gøre store dele af den til lov. Over 400 islamister anholdes i Frankrig om året ifølge Europols årsrapport i 2017.

Vesteuropa har tilladt masseindvandring de seneste i hvert fald tredive år, og det er aldrig gået godt. Man har ikke manglet viden, men alligevel har man fortsat. Nej, jeg ønsker heller ikke at leve i Visegrad-landene. Men derfor kan de jo godt være forbilledlige på nogle områder, som er dem, jeg her taler om: vold, kriminalitet, terror og uendelige værdikollisioner mellem kulturelle grupper.

Efterretningstjenester har afværget 9000 terrorangreb i Europa de seneste år, alene siden flygtninge- og migrantstrømmen i 2015 er omkring 1900 angreb afværget.

”More than 9,000 suspected terrorist plots against European countries have been discovered in recent years, according to German intelligence services. Security experts revealed in a report, seen by the Sunday Times, most of the recent cases are linked to migration of late 2015, when Germany opened its borders to Middle Eastern refugees to avoid a humanitarian emergency.”

Det er tid til et koldt bad.

364 kommentarer RSS

 1. Af jan ulrik friis

  -

  Birgit Hviid
  Ja spændende om Birgit du en dag du får bedre tid vil oplyse kommetariet.

  Det vil uanset en dag komme for dagens lys hvilke giftige landsforrædere der står bag Marrakech erklæringen?
  Rent røddentskab og fordærv for nu lægges der helt bevidst onde planer imod folket det europæiske folk!

  Marrakech erklæringen renlivet jævelskab ligesom at underskrive sin egen sit eget folks dødsdom, en selvmordserklæring, en krigserklæring imod sit eget folk, et åbenlyst had og foragt for sine egne og for egen kultur, nu sættes der åbenbart turbo på selvdestruktionen af EUs nationalstater!

  Birgit du har helt ret et Frankrig i konstant undtagelsestilstand, en lignende løsning også at anbefale for Danmarks vedkommende at Danmark bringes i nødrettilstand og under nødlov og nødret intil Folketingets landsforræderi er opklaret og problemet: den islamiske massemigration er fuldt ud afklaret og truslen fra islam helt er fjernet fra dansk jord, de skyldige for denne underskrift på Marrakech erklæringen må stilles til ansvar og dom, da de har udført en landsforræderisk handling!

 2. Af B Mortensen

  -

  Hr. Lau
  ” Derimod har de rødes irrationelle og forskruede syn på Islam medført flere forsøg på justitsmord på danske landsmænd, hvis eneste brøde har været at sige sandheden om det totalitære i Islam.”

  Hørt hørt bare man nævner islam kommer de røde og søger for, at sandheden ikke kommer frem. De der fortæller sandheden kan forvente en lang straf på vand og brød.

  “Det ville dog være befriende om du for en gangs skyld, ville forholde dig til Sharislovens uforenlighed med det liberale demokrati.”

  Hørt hørt vi som elsker demokrati skal ikke finde os i sharia lov. Ægte dansker er kristene som tror på jesus kærlighed. Hvis dem med brune øjne ( bæ farve ) og mørkt hår ikke vil elske jesus, må vi lære dem hvad jesus kærlighed betyder. Vil de ikke høre budskabet må de føle det. Husk Lau at jesus elsker rigtig mennesker med blå øjne og blondt hår fordi jesus selv var en hvid mand med blå øjne og lyst hår. Derfor hængte de ham, han lugtede bedre så bedre ud og kunne danse hvilket ingen araber kan eller en person med bæ farvede øjne og mørkt hår. Jesus spiste svin med stor velbehag og drak en masse vin hvilket araberfarvede folk ikke kan fordi de hader jesus. Vis de bare viste hvor meget vi kristene elsker dem og beder for dem hverdag så kunne det være at de ville lugte bedre og ikke så meget af kebab og falafel. Vi må kæmpe videre Lau vi må kæmpe til de giver op og elsker jesus.
  Gud bevare Danmark

 3. Af Niels Lemche

  -

  Niels Larsen, det er vist mindst lige så interessant at se, hvilke nordafrikanske, arabiske lande, der ikke er der: Ægypten, Libyen og Algeriet. Sudan kunneman vel også tælle med ligesom Eritrea. Libyen har vel traditionelt været en hovedudskibsningshavn.

  Så hvad er det, man vil?

 4. Af Niels Larsen

  -

  NIELS LEMCHE

  Tjah… man vil vel fremme vejen hen mod den så eftertragtede mulat-race med lavere intelligens, som er lettere at manipulere med for magthaverne. :-/

 5. Af Carl-Erik. Pedersen.

  -

  Angående Morten Østergård, og hans udtalelse om andre politiske partier, så er manden jo fræk som en slagterhund, når historien vel viser, med hensyn til farve, så var de Radikale venstre de mest brune og nazi venlige parti i Danmark, op gennem trediverne og under besættelsen!

  Manden burde konsekvent udelukkes fra Dansk politik, sammen med hans parti!
  Mvh.

 6. Af Jesper Lund

  -

  Niels Larsen
  “En ting er at underskrive en hensigtserklæring. En anden at føre den ud i livet, ikke sandt?”
  Det har ret i. Det gælder alle deltagende lande, inklusiv Danmark. Derfor er dit udsagn “Helt enig. Det grænser til højforræderi.” i en tidligere kommentar om Danmarks underskrivelse af deklarationen lidt for voldsomt.

  “Og schweizerne har – på trods af at tage mange migranter – været enormt gode til at holde rosset sydfra ude”
  Er du sikker på det? Denne artikel https://www.economist.com/node/1469593, viser højrefløjens mislykkede forsøg på ved folkeafstemninger at få indført asylstramminger. Det er så “folket”, der afviser strammingerne. Artiklen er fra 2002, så der kan være sket noget siden.

 7. Af J Frederiksen

  -

  Det er mystisk hvad der foregår. For hvordan kan bare nogenlunde normalt tænkende politikere ønske at Sverige og mange andre europæiske lande skal begå kollektivt selvmord, og at vores demokratiske og højt udviklede civilisation udskiftes med kaos, fattigdom og sygdom, vold og barbari? Det mangler enhver logik. Jorn vælger den enkle forklaring at det er jødernes skyld. Men hvorfor i alverden skulle de ønske at blive fordrevet fra Europa? Er det ikke mere sandsynligt at det er godheds- og indvandringsindustriernes penge-interesser plus de mange feministers pladderhumanisme der står bagved? Altså korruption plus kortsynet dumhed mv. Mon ikke de korrupte tænker: “Efter os syndfloden”. Mens de radikale rødstrømper, “humanister” og politik-kvinder osv. slet ikke tænker, men alene kører på følelser og fornemmelser helt uden analyse af konsekvenser og ulemper.

  Hertil kommer at befolkningerne/vælgerne gennem årtier er blevet udsat for hetz, propaganda, censur og fortielser, videnskabshumbug og fladpandet underholdning, hvorfor flertallet er så hjernevaskede og uvidende, at de er forvirrede og forsvarsløse som lam der angribes af ulve.

  Ser man på den galskab og ondskab der tidligere har omdannet mange europæiske lande til røde, brune og sorte diktaturer og rædselskabinetter, er der måske megen sandhed i at under den civiliserede overflade er der altid dæmoniske og rablende vanvittige kræfter der ligger på lur. Kun civiliserede menneskers handlekraft og kloge/vidende vælgeres sunde fornuft kan nu hindre at Europa endnu engang synker ned et brølende inferno.

  Se “Sverige er fortabt”, snap hanen og “Merkels migrants” hos black pigeon/you tube.

 8. Af Helge Nørager

  -

  Ho ho endnu engang enig med Niels Larsen.
  “Det kaldes vist “Fagre nye verden” aka “fremskridt” aka “de frie markedskræfter”. :-/

  Lev med det; du kan alligevel ikke ændre meget på det.”

  Pas nu på med for megen enighed, nogen kunne tro du havde røde tanker periodisk.

  Jeg lever med det, ganske som alle bruger af android software, i smart tv, osv, bruger af vejrtjenester lokalt, google earth, og google maps.
  Men jeg er håber jeg på, opmærksom på de data jeg får er ikke “ægte” data.
  Så blev glorie pudset.
  Hvad jeg forsøger at beskrive er at der findes andre redskaber end google til at søge data.
  Og der er ofte markant forskel på hvilke svar som gives på samme søgeord eller data.
  Og jeg ved jeg intet kan gøre ved det.

  Men tak for at du måske også, er opmærksom på at google er ikke et orakel som kun giver sande svar.
  Kildekritik, og dobbeltcheck af data har aldrig været mere nødvendigt end efter googles næsten monopol lignende status er defacto opnået.
  Og dermed kan jeg gøre lidt.
  Nemlig at udvise kildekritik hver gang jeg benytter deres service.

 9. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Det er muligt, at Europa trænger til ny afbrænding for at genskabe og frugtbargøre jorden og samfundene. Det har været gjort mange gange før. Jeg er dog lidt betænkelig ved projektet, fordi de sidste afbrændinger gødede grobunden for en række giftige planter, i flæng, nationalisme, konservatisme, kapitalisme, liberalisme, globalisme, militarisme og NATO-isme, der nu er ved at kvæle alt liv, men der er åbenbart ikke andre muligheder..

 10. Af Helge Nørager

  -

  Jørgen havde bestemt ikke set dem som en defeatist.
  “Det er muligt, at Europa trænger til ny afbrænding for at genskabe og frugtbargøre jorden og samfundene.”
  Det er sgu for groft en solskinsdag at læse, hvem har pisset på din sukkermad, siden du begynder at omtale død og ødelæggelse i metaforer som en løsning på problemer.
  Fik du det forkerte ben ud af sengen ?.

  Vågn dog op, og lad dig ikke smitte af dem og så mentaliteten.

  Livet er pragtfuldt og der er løsninger på alle problemer hvis vi arbejder sammen.

  Men stop det lort med at det kunne være godt at brænde alt af, hvad fanden sker der i din hjerne ?.

 11. Af Niels Larsen

  -

  JESPER LUND

  I en afstemning i 2015 (?) stemte lidt over 50% af schweizerne for at stramme til overfor migranter.

  Det tog regeringen ca. 3 år at komme med et løsningsforslag, som ikke tilfredsstiller schweizerne, da regeringen af hensyn til EU ikke vil begrænse nok overfor EU-borgere. Sagen er ikke endeligt afklaret.

  HELGE NØRAGER

  Jeg har skam “røde” tanker, når det gælder sociale tiltag. Jeg er blot også nationalist og derfor modstander af at dele ud af vores velfærd til alle og enhver, som påstår sig værdigt trængende. Nogen vil måske kalde det sund konservativ tankegang. Danske skattekroner til danske trængende, tak!

  Jeg er altid skeptisk, når jeg googler eller wikier. Der er mange fakes og meget fake news derude. En hel del fra vore egne medier og politikere (her dog gerne i form af halve sandheder krydret med kvarte løgne og kvarte rygter).

 12. Af J Frederiksen

  -

  Det lykkedes som bekendt nazisterne at få så mange vælgeres stemmer……. pga. tomme løfter om brød, fred og økonomisk fremgang……. at de på få dage/uger kunne kuppe og afskaffe demokratiet. Med krig og brændende byer til følge. Men noget som mange danskere glemmer, når de rolige og ubekymrede iagttager den snigende afrikanisering og arabisering af Danmark, det er at bare i kraft af deres antal kan migranter blive tungen på vægtskålen, og i næste omgang kan de så sammen med de radikale og de korrupte kuppe og afskaffe demokratiet og danskheden/danskerne. Lige pludselig, fra den ene uge til den næste, kan forandringens vind vokse til storm og orkan. Det er virkelig på tide at vågne op. Klokken er fem minutter i tolv.

 13. Af Jens Jensen

  -

  En rejse fra Husum torv til Nørreport station.
  For et stykke tid siden lejede vi en bil, vores var hos en mekaniker. Bilen skulle afleveres på Husum Torv, efter brug. Da vi havde afleveret bilen, tog vi en bus til Nørreport station i København. Vi stod længe og ventede på bussen. I ventetiden kunne vi betragte 8 skudhuller i vinduerne på et Italiensk pizzasted overfor busstoppestedet. Vinduerne var lappede til med plastikplader, for at holde uinviterede gæster ude. Omkring os samlede sig en hær af unge mænd af anden etnisk afstamning end dansk, der skulle ind til byen, ingen piger. Klokken var omtrent 8.00-8.30. Vi stod tilfældigvis lige ude foran bussens fordør, med vores kuffert, da bussen ankom. Vi var to voksne. Da vi så ville træde ind i bussen blev vi skubbet til side af tre unge indvandrere, der okkuperede de tre sidste ledige pladser. I bussen var der også et ungt polsk par med en barnevogn, bland mange indvandrere og én dansktalende europæer. Vi stillede os med vores kuffert stående ved siden af barnevognen, for her var der plads til os to. På næste stoppested træder ind en tyk tyrkisk gammel dame med rollator. Jeg prøvede at give plads til hende, hun havde fået lov til at komme ind uden betaling ind ad bagdøren. Ingen af de yngre indvandrere og heller ikke den unge polske kvinde, hvis fælles barn faren sidder med, står op for den gamle dårligt gående kvinde. Til gengæld kører den game kvinde gentagene gange ind i mine ben af alle kræfter med sin rollator. Jeg tiltaler hende høfligt og siger jeg ikke kan flytte mig mere, fordi der ikke var plads. Hun forstår mig ikke, men bliver ved med at køre hårdt ind i mine ben og hvæser ad mig på tyrkisk. Langt om længe står det polske par af og den gamle småvoldelige gamle dame kan sætte sig ned. Den gamle tyrkiske kvinde forstod ingenting af det jeg høfligt fortalte hende. 50 år i Danmark, uden at forstå dansk. Jeg havde ikke kunnet holde det ud. Dette var en tur med bussen fra Husum Torv til Nørreport Station. Høflige var de ikke de kære mennesker.

 14. Af Kasper Støvring

  -

  Lemche, alle dine indlæg kommer på, men der kan af og til være forsinkelse. Bliv ved, men hav tålmodighed.

Kommentarer er lukket.